6'ти септември на Елените All Inclusive.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Re: 6'ти септември на Елените All Inclusive.

Мнениеот nero » Чет 23 авг 2007 22:07

Adnan написа:Става въпрос за следната оферта :
http://www.visit.bg/oferti/index.php?oferta=1003

Някой бил ли е там дали наистина е All Inclusive мога ли да се направя на водолаз ( пиян като кактус Scuba нищо лично ) още от 10 сутринта. Като ми се дояде след обяда в 14.00 дали ще има ядене?

Сериозно се замислям да скоча там с жената. Има ли някой да сподели?

днес се върнах от там, като цяло много доволен. закуска, обяд и вечеря на шведска маса, като има по няколко вида печено, пържено и готвено. хапваш си без никакво притеснение, колкото и каквото си искаш. повечето неща са вкусни и добре направени, но има и такива които не ми бяха много по вкуса. в никакъв случай не опитвай руската и млечната салата - просто са отвратителни! напитките са от машина и са продукт на пепси! алкохола е български. за аквапарка, а сигурно и за други забавления се заплаща някаква допълнителна такса. има места на които се плаща всичко (бара на аквапарка, бара на плажа и т.н.) т.е. те не са включение в програмата. плажа е чист. персонала е един от най-неприветливите, повечето са намръщение и си гледат работата през пръсти, някакси им е безразлично. българи почти няма-предимно чужденци. ето и няколко пейзажни снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165861 ако имаш някакви конкретни въпроси ...

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Пет 24 авг 2007 8:02

nero написа: ...

Колега как седи въпроса с децата запознат ли си ако взема детето с мене дали и за него трябва да платя за онези развлечителни програми?

А алкохола като е български надявам се, че не е от най смотаните нали все пак има и качествени български бири и ракии. А най важното алкохола ( Бири, ракии, вино ... ) може да се пие през цялото време така ли ?

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пет 24 авг 2007 8:10

nero написа:
....персонала е един от най-неприветливите, повечето са намръщение и си гледат работата през пръсти, някакси им е безразлично. ..

ей това е нещото което безкрайно ме отвращава
ти му даваш пари и го храниш той ти се цупи и те кара да се чувстваш виновен, че му създаваш работа.....

ай сиктир и бегом при аркадашите поне не спират да ти се мазнят :)

Потребителски аватар
shenko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот shenko » Пет 24 авг 2007 8:29

One написа:
nero написа:
....персонала е един от най-неприветливите, повечето са намръщение и си гледат работата през пръсти, някакси им е безразлично. ..

ти му даваш пари и го храниш той ти се цупи и те кара да се чувстваш виновен, че му създаваш работа.....

извинявам се за спама, но One знаеш ли колко приятели-работодатели имам, патят от това, ти му осигуряваш условия, даваш му нормална заплата той ти се цупи за по-голяма, даваш му повече пари, този път почва да прави твоите сметки, за съжаление това е истината :(

Потребителски аватар
Dare_Devil
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dare_Devil » Пет 24 авг 2007 13:56

One написа:
nero написа:

Напоследък все повече се срещам с отношение тип "Най-мразим клиенти в работно време"...

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Пет 24 авг 2007 16:43

Adnan написа: Колега как седи въпроса с децата запознат ли си ако взема детето с мене дали и за него трябва да платя за онези развлечителни програми?

А алкохола като е български надявам се, че не е от най смотаните нали все пак има и качествени български бири и ракии. А най важното алкохола ( Бири, ракии, вино ... ) може да се пие през цялото време така ли ?

за дИцата предполагам е същото, но не съм сигурен. трябва да провериш предварително за да няма изненади. все пак си мисля, че ако децата са по-малки на годинки има доста голяма отстъпка.
колкото до алкохола и яденото за краткото време което бях там нямаше проблеми никъде, по всяко едно време на деня, но вечер приключват до 22.00 и след това остават само платените барове и ресторанти където вече ти режат главата.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”