Неволи в чужбина и впечатления от българи

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Вто 28 авг 2007 21:45

И към всичко това, което трябва да имаш бих добавил - туба поне 5 л. вода! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! В СЪБОТА КАТО СЕ ИЗГОРИХ С АНТИФРИЗА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ УБЕДИХ, ЧЕ МНОГО ПРАВИЛНО СИ ВОЗЯ ЕДНА ТУБА ОТЗАД! И СИ ЗАРЕДЕТЕ АПТЕЧКИТЕ (аз в мойта имам даже и сода бикарбонат за изгаряния)!!!

ГLГLГL

Мнениеот ГLГLГL » Сря 29 авг 2007 10:54

The Red Guy написа:И към всичко това, което трябва да имаш бих добавил - туба поне 5 л. вода! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! В СЪБОТА КАТО СЕ ИЗГОРИХ С АНТИФРИЗА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ УБЕДИХ, ЧЕ МНОГО ПРАВИЛНО СИ ВОЗЯ ЕДНА ТУБА ОТЗАД! И СИ ЗАРЕДЕТЕ АПТЕЧКИТЕ (аз в мойта имам даже и сода бикарбонат за изгаряния)!!!

И аз съм мислил за едно "шише" минерална вода от тия по-едрите по 5 лв. Но се въздържах, щото дълго време като се кандилка може да се спука и да плувне багажника.

Потребителски аватар
teneketo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teneketo » Чет 30 авг 2007 8:42

А да ВОДАТА е задължителен аксесуар . Мадамата от Пежото после ми каза че докато са стояли и са чакали са пукнали от жажда
Аз никога нема да забравя как един път взех да обръщам кълките за вода на пътя - нема и нема - и най накрая нали съм простак и в казанчето за чистачките наливам вода - та пих от там

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Чет 30 авг 2007 15:11

teneketo написа:А да ВОДАТА е задължителен аксесуар . Мадамата от Пежото после ми каза че докато са стояли и са чакали са пукнали от жажда
Аз никога нема да забравя как един път взех да обръщам кълките за вода на пътя - нема и нема - и най накрая нали съм простак и в казанчето за чистачките наливам вода - та пих от там

Аман колега да не се случват такива работи. :(

Върни се в “ОФФ-Топик - други”