на лепилото пише, да няма досег с кожата
а тоя лепил с такова
освен акон е еспециалното медицинско
Доктор лепи пациентка с "Каноконлит"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
scuba написа:joker написа:Ами има медицинско лепило точно "Каноконлит"(но е с друг индекс) което се използва за залепяне на тъкани....Аз лично съм го ползвал доста пъти при леки порезни или малки разкъсно-контузни рани...Върши добра работа но само при дребни неща...
СЪЩОТО ли е като състав и параметри, като това дето продават в книжарниците? Защото питах лекари и казаха че има доста разлика в 2-те лепила
съставът е същия но има омекотител за да не се цепи залепената кожа...твърдя,че лепилото е много добре понсимо....лично съм си залепял моята собствена чутура,когато ведъж я сцепих на един корабен люк.....Върши чудесна работа само дето остават малко по-големи белези....
- joker
hilqdarka написа:Най-вероятно доктора си е използвал медицинския вариянт ама нали трябва да има сензация "Доктор лекува с Канаконлит" а друг е въпроса дали с случая това е било нужното лечение.
Ето това е най-вероятната истина.........
Журналистите ни мотаят и ни лъжат както си искат,пишат добре платени сензационни статии,а всъщност в повечето случаи се касае за богато нахранени придворни трубадури....
- joker
ila написа:статията е ясна - журналиста е преиначил нещата.
Сега кажете от къде да си купя медицинския вариант на каноконлита, цена и инструкция за употреба
Сакън!!!!!!То не е за самообслужване......има много неща които трябва да се преценят преди раната да се затвори херметично и това може да го направи само опитен лекар......и както казваше онзи религиозен министър-председател от зората на пазарната икономика (дето набожността не му попречи да натрупа бая парици)....ЗА БОГА БРАТЯ - НЕ КУПУВАЙТЕ!!!!
joker написа:ila написа:статията е ясна - журналиста е преиначил нещата.
Сега кажете от къде да си купя медицинския вариант на каноконлита, цена и инструкция за употреба
Сакън!!!!!!То не е за самообслужване......има много неща които трябва да се преценят преди раната да се затвори херметично и това може да го направи само опитен лекар......и както казваше онзи религиозен министър-председател от зората на пазарната икономика (дето набожността не му попречи да натрупа бая парици)....ЗА БОГА БРАТЯ - НЕ КУПУВАЙТЕ!!!!
Не го търся за самообслужване. Поръчал ми го е един приятел лекар от провинцията със стаж над 20 г. Ама аз питах в една , две аптеки , казаха ми, че нямат и повече не съм търсил. Та сега като отвохте темата и аз се подсетих. Казвай от къде да се сдобия с това нещо.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Доктор лепи пациентка с "Каноконлит"
scuba написа:Проблемът не е в "Каноконлит"-а. Личният лекар е трябвало добре да обработи раната и ако се е налагало да даде на жената антибиотик, обясни доц. Владислав Христов от хирургията в "Пирогов".
А, че е пълно с некадърни доктори, спор няма

Върни се в “ОФФ-Топик - други”