Top Gear България
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- realityman
- Автомобил:
- Двигател:
- Undertaker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- realityman
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Според мен българският TOP GEAR e добър.
Проблемът на повечето български списания е липсата на добри автори, които да пишат смислени и остроумни текстове.
В случая с TOP GEAR хората от българската редакция правилно са решили да не се опитват да копират неподражаемия английски хумор, а просто превеждат статиите на гениалния Джеръми Кларксън.
Той е невероятен писач, винаги съм му се възхищавал.
Идеята с ДВД-тата с най-доброто от предаванията също е добра.
Така че аз съм сред феновете на българското издание.
Е, има си и кусури, разбира се, но няма ново начинание, което да тръгва без недостатъци.
Проблемът на повечето български списания е липсата на добри автори, които да пишат смислени и остроумни текстове.
В случая с TOP GEAR хората от българската редакция правилно са решили да не се опитват да копират неподражаемия английски хумор, а просто превеждат статиите на гениалния Джеръми Кларксън.
Той е невероятен писач, винаги съм му се възхищавал.
Идеята с ДВД-тата с най-доброто от предаванията също е добра.
Така че аз съм сред феновете на българското издание.
Е, има си и кусури, разбира се, но няма ново начинание, което да тръгва без недостатъци.
- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
Освен Sir T има и други работещи в списанието
Новият брой излиза днес и е ужасно интересен
Колега Veso101 не мисля, че определението "прасе на моден подиум" подхожда на който и да било от българските автори. Естествено и нормално е оригинала винаги да е най-добрият. Най-малкото ако превеждаме буквално английските статии много хора ще ги сметнат за тъпи, защото английският хумор е.... по-различен. Българските автори са изключително големи професионалисти и не мисля, че трябва да се изказваш чак толкова крайно.
И между другото Top Gear е собственост на BBC, а не на National Geografic

Колега Veso101 не мисля, че определението "прасе на моден подиум" подхожда на който и да било от българските автори. Естествено и нормално е оригинала винаги да е най-добрият. Най-малкото ако превеждаме буквално английските статии много хора ще ги сметнат за тъпи, защото английският хумор е.... по-различен. Българските автори са изключително големи професионалисти и не мисля, че трябва да се изказваш чак толкова крайно.

Последна промяна от Kingpin на Вто 06 ное 2007 12:35, променено общо 1 път.
- Veso101
- Автомобил:
- Двигател:
Kingpin написа:Освен Sir T има и други работещи в списаниетоНовият брой излиза днес и е ужасно интересен, на корицата е Lambo Reventón
![]()
Кой е казал, че е собственост на National Geografic?
Я прочети пак.
Не съм искал да засегна никой от българските автори лично, тогава визирах първия брой, както и стила на някои други български списания с поръчкови статии, пълни с хвалби и без никаква критика.
Бегам да го купя.

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз чета както Top Gear, така и Aвто Build, откакто излизат. М/у двете списания има голяма разлика, просто са различен тип списания. Auto Build наблягат на тестовете, сравненията и т.н., докато Top Gear е по-скоро нещо като лайф-стайл списание на тема автомобили, със всичките им забавни и саркастични коментари на Кларксън и компания.
Ако трябва да съпоставя двете списания - Top Gear ми е по-забавно, докато от Авто Build мога да науча повече полезна информация
Ако трябва да съпоставя двете списания - Top Gear ми е по-забавно, докато от Авто Build мога да науча повече полезна информация

Върни се в “ОФФ-Топик - други”