помощ за brabusa от варненци!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Veso101
- Автомобил:
- Двигател:
pacoboy написа:Незнам мерил съм го от Аксаково до там е 58км.
То няма пряк път,хващаш магистралата,Приселци,Близнаци,Старо и Ново Оряхово и идва Шкорпиловци.
Лично съм го мерил затова мога да споря

Кво стана с Брабуса, ше живее ли Гоуфа?
Пресни новини от фронтовата линия?
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Отключвам, за да БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ОТ ТОЗИ ФОРУМ!
Специални благодарности на Glove, затова че му загубих няколко часа в разправии с моята кола. На Kris11, че веднага предложи да ме дръпне ако е необходимо и на Joker, който звънна веднага след като е видял темата.
Много мислих онзи понеделник, когато оправихме (по-скоро Веско направи всичко) колата. Щях да се оправя и без форума. Ако се беше спукало съвсем водното съединение щях да се обадя на пътна помощ и сервиз.
Но друго е усещането да знаеш, че почти във всяка точка на България можеш да разчиташ на някой. Някой, който никога не си виждал наживо, но който ще ти се претече на помощ в нужда.
Та вече съм в София. Всичко мина перфектно.
За разстоянието от Варна до Шкорпиловци. Я не спорете за глупости! Някъде към 35~40 км са.
Отново благодаря!

Специални благодарности на Glove, затова че му загубих няколко часа в разправии с моята кола. На Kris11, че веднага предложи да ме дръпне ако е необходимо и на Joker, който звънна веднага след като е видял темата.
Много мислих онзи понеделник, когато оправихме (по-скоро Веско направи всичко) колата. Щях да се оправя и без форума. Ако се беше спукало съвсем водното съединение щях да се обадя на пътна помощ и сервиз.
Но друго е усещането да знаеш, че почти във всяка точка на България можеш да разчиташ на някой. Някой, който никога не си виждал наживо, но който ще ти се претече на помощ в нужда.
Та вече съм в София. Всичко мина перфектно.
За разстоянието от Варна до Шкорпиловци. Я не спорете за глупости! Някъде към 35~40 км са.

Отново благодаря!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”