Има ли някой работещ в Кока Кола София ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Има хора, които отговарят и за провинцията и наистина имат по няколко нощувки там.
Това е примерно търговския за Сандански или Банско, но когато търсят човек за там или си има обява за конкретното място (провинция) или те питат дали си склонен да работиш там. Не е като при военните едно време - днес Варна, утре Пловдив...

- galaboff
- Автомобил:
- Двигател:
longora написа:Благодаря ... сега всички ми стискат палциА аз само се притеснявам
Ама като си знам пустия късмет .... няма да стане
Винаги като искам нещо много и то не става
Не се отчайвай колега преди крайния резултат

- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами как мина интервююто ... 4 човека ме поразпитаха обстойно какво правя ... и какво съм правил обясниха ми какви са условията и ме попитаха дали ще се справя и аз естествено казах "ДА"
А иначе правите сте да ... дали ще се шашкам или не .. квото е писано ще стане ... ако не ме вземат продължавам напред, но дано си намеря работа скоро че в петък напускам сегашната и без пара ще ми е трудничко 

- dude
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
niikoo_1 написа:dude написа:ако станеш дилър, на най-много продалия бърнове за месец дават да бръмчи с рекламната баварка Z8
така че нема смисъл да одиш, ша ти дават те баварец, я мани бегай![]()
![]()
Z4 e колата, ама е 2.0 150коня и е много убита ама грам не върви напрво
абе не е бегачка, ама съвсем прилично върви, да не говорим, че си е гъзарийка. Както и да е, още не сме разбрали колегата за какво точно е кандидаствал
В смисъл Coca Cola България или Coca Cola Shares Services, и двете са на Сребърна 21, но в различни сгради
Върни се в “ОФФ-Топик - други”