Не съм казал че е абсолютно невъзможно ,но имам доста наблюдения от колегите ми /на работа и в университета/.Отделно ми е ясно как се движат цените на имотите и как хората който отдават наем си смятат кога им е изгодно.За пример колежката ми в Младост 4 което е на гъза на географията в панелка плаща 240 евро за тристаен ,а е търсила яко.Доста колеги живеят в центъра за по 200-300 евро ,но в разни "ергенски квартирки" където е кочина и са по мазета и покриви.Доста от тях са с капани като например че плащаш на хазяйна цялото парно,ток и т.н.
P.S.Отделно когато търсих апартамент преди половин година/самоче за покупка/ разбрах че тва дето го пише в тия сайтове хич не е вярно ,а брокерските агенций са ебати търтейте ядядщи маса пари.
Помогнете, моля, за квартира в София!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- Bob.Baev
- Автомобил:
- Двигател:
Rabbit_TDI написа: ...
абсолютно съм съгласен с теб, колега рабит! ОБАЧЕ! защо трябва да се заяждаш с мен при положение, че ясно съм написал: моля за съдействие! пределно ми е ясно, че не е лесно да се намери в тези квартали. а и не помня дали писах, но аз не толкова държа да е в точно тези квартали, а просто ДА НЕ Е в Младост, Люлин, Надежда и т.н. Нужно ли е да давам примери? приятел живее в четиристаен за 300 евро зад Пирогов на Лайош Кушут. на хан Крум тристаен 250 евро.
ние сме в двустаен в Гео Милев за 300 лева (!), но вече ни е тясно, за това търсим друго.
човек от форума го изтървах - 2 седмици преди да почна търсенето беше дал за 300 евро тристаен зад НДК.
моля, който може - да съдейства.
доколкото разбирам, ти не живееш под наем, а си имаш собствен апартамент. завиждам ти благородно.

естествено, че никой не е длъжен да се занимава с моите глупости. просто питам за човек, който би могъл да помогне - брокер например. именно поради това което казваш за брокерските агенции.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Боб.Баев написа:Благодаря на всички![]()
Намерих си в Яворов за 300 ойро тристаен пИрфектен.
Забравете за брокери и агенции.
Всичко става с приятели и познати.
ай със здраве!
Знаех, че ще намериш, за сумата която си посочил, защото има много оферти

Ако се беше поразровил и най важното, ако имаше време, можеше и за 250евро да си намериш обзаведен тристаен и то без агенция

Много се радвам, че не си се повлиял, от разни Тъпи изказвания на разни хора, които изобщо и хабер си нямат, как стоят нещата с квартирите в София

И да почерпиш за новата квартира, дано хазяите са супер и да те събуждат всяка сутрин с "ВИЕНСКА КИФЛА И КАНИЧКА КАФЕ"

- Bob.Baev
- Автомобил:
- Двигател:
Така е, Петко, аз се опитвах да обясня, че е въпрос на търсене, но никой не слуша и си знае своето, щото чул-недочул от познати...
Аз наистина не разполагам с много време, за да го отделя да търся повече.
А това ми изпадна съвсем случайно - от познат на познатия на приятел.
и така...
Хазяйката 'ного свястна жена, не е некоя мрънкаща бабичка
Е, виенска кифличка нема да има, щото не е мансарда под звездите хахах
Аз наистина не разполагам с много време, за да го отделя да търся повече.
А това ми изпадна съвсем случайно - от познат на познатия на приятел.
и така...
Хазяйката 'ного свястна жена, не е некоя мрънкаща бабичка

Е, виенска кифличка нема да има, щото не е мансарда под звездите хахах

- realityman
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”