ами може да мисля че лична карта и (по мое време беше 25 лв) но сега може и да са над 30 . и на касовата бележка ти пиша кабинет зала и тн. аз като бях лекции те ги провеждаше жена и не правихме тест ... колко жалкоvw_golf_2_dsl написа:Става въпрос за въпроса дето е над твоя пост
Моля за информация за БЧК...Решено
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
vw_golf_2_dsl написа:oSViRePql написа:vw_golf_2_dsl написа:Става въпрос за въпроса дето е над твоя пост
Ако говориш за записването по телефона не е проблем друг да се обади и да ти каже данните
Да, за това говоря, а проблем ли е някой друг да отиде до там да ме запише.Или пък ако имате номер, дайте
02/816 47 00 Не мисля че са го сменили... Най-добре се обади и ще ти кажат кога са свободните дати и кога са часовете и ще ти искат само първото име даже... Успех

P.S. Имам някакви бледи спомени че това е телефон на централата им и ги питай за курса за първа помощ ще ти дадат телефона... Но може и да е точния телефон не помня... но е верен

- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
нали знаеш къде им е офиса или къде се намира . шот имат и на друго място не помня къде беше ако не се бъркам в "Иван Вазов" май до стадион Славия (не съм 100% сигурен) там пращат ако са се напълнили залите и местата в главния офис на Дондуковvw_golf_2_dsl написа:Ето това чукане чаках....много бързо отговаряте бе.Мерси
Върни се в “ОФФ-Топик - други”