хйахахахахахаха
не знам за твоята, амам моята приятелка ако и я подаря тази кола доста ще се зарадва и няма да ми каже че не я иска понеже не е чисто нова.
Пак казвам, шефа на фантастико си е купил нова и тази я е обявил че я подарява, не гоправи за първи път, разигравал е доста томболи, между служители и така нататъка, и това е обявено. Щом аз съм го чул от някаде от улицата, вероятно и друг го е чул, а ти не си, в което няма нищоооо лошо и не те опреквам. Това едно на ръка, това са фактите.факт е че не знаеше и ти казвам без да се заяждам.
Друго на ръка е че ме дразни недоволното българско племе. Пак казвам , избиваха се да попълват формулярчета, и аз съм попълнил 1, нямах химикалка а имаше едно щабндче за попълване и имаше химикалки и едно момче попълваше, и понеже бая време го чаках да свърши, та му викам пич дай да си напиша и аз, и тоя ми вика" КОлко ще попълваш" и аз викам само дно, и този се учуди. Вика е за кво само едно.
После друг индивид се възмущава как някои пък можело да подарява нещо старо. Ами няма пък нещо ново да подарява. Аз тука във форума дето се напълни с мрънканици и оплаваници
не съм видял някой да подарява нещо чисто ново на случаен човек. Та ми се струва съвсем нормално. Томболите с големите награди се печелят обикновенно от хора, прилижени до организатора
Съжалявам колега, извинявам ти се официално, не исках да се заяждам