petko5 написа:Green_Madness написа:CellNet ™ написа::arrow:petko5 написа:Около с.Арчар, с.Симеоново, има страхотни места, около ТЕЦ-а на Видин също ( точно но пристанището на ТЕЦ-Видин) там-излиза и много щука![]()
За рибата няма дом, особенно на р.Дунав![]()
Наслука и да се похвалите след това
и аз мисля така![]()
наслука колега, а пък после да се похвалиш
Дай Боже да са похваля! Миналата събота бяхме на Бебреш - гладък язовир, природа, огън, огнена вода, шишчета, пържоли, красота, тишина и 14 дънни.... и нищо! Не пипна! Интересното беше, че в 2 през ноща решихме да отидем до Врачеш да вземем пиене, че свърши... и попаднахме на селска сватба - имаше около 200 бека и барманът заяви, че докато не изиграем едно хоро няма да ни даде алкохол...
Голям купон е било![]()
![]()
Споделих много малко от станалото... В 12 започнаха да се чуват страхотни крясъци от гората, въоръжихме се до зъби, освен огъня извъртяхме и колите и светнахме фаровете в посока гората... През деня стадо прасета нахлу и ни отнесе кюспето, дойдоха бус и джип пълни с бракониери. Влязоха с лодка, ама и те нищо не хванаха. Веселба да става. На Дунава не ми се мисли какво ще извършим, НО нали знаете - на раздумка край огъня - тишина и изведнъж звук на звънче раздира тишината и всички напред с фенерите и кепа.