Аз се въздържам точно от този коментар, за да не кажат хората "тоя се прави на велик" обаче ти си го каза мнооооого добре

niki123 написа: Това си е доста трудно - дори в момента ми е дискомфортно да гласувам в анкетата избирайки "над 2000 лв". Скромността е част от възпитанието което сме получили и в това няма нищо лошо по принцип, но когато става въпрос за намиране на подходящата работа е по-скоро проблем. Старая се да го преодолея.
ChampioN написа:За сравнение ще кажа, че в Друга страна за някакви си 3-4 години с добро образование може съвсем спокойно да си докараш 6-цифрена заплата, да водиш достоен живот, с красива къща, коли за семейството, почивки в скъпи курорти и т.н
mucho написа:ChampioN написа:За сравнение ще кажа, че в Друга страна за някакви си 3-4 години с добро образование може съвсем спокойно да си докараш 6-цифрена заплата, да водиш достоен живот, с красива къща, коли за семейството, почивки в скъпи курорти и т.н
ами дано не прозвучи нескромно, но аз си общувам с много хора от тъй наречения запад и по-западния запад, при това надълго и широкои да ти кажа и там ней толкоз розово колкот си го мислим (е разбира са за сравнение с назе и дума не мое да стаа) ... но да не се отплесвам - това което исках да кажа е, че малко ми е писнало от сичките тез ревалници у наш'та Татковина, верну, че малко не на място, ноооо карай
Barboukov написа:Малко Ъп. Баси темата, колко прах събрала за 5 години, чак затрупана и не се вижда. 2 часа ми трябваше да я избърша.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта