Сещаш се, че квато и уста да обадиш (сиреч 54 Мбита (Г)или 300 (Н)) цицията повече от фи-то на калемчето няма да пусне да сучеш.
Или както ти каза мусура: Двете неща нямат нищо общо

ruskia написа:VeilSide написа:....нещо може ли да се направи?
Може, ръгай обратно кабела
С N серсията съм правил тест, повече от 2 мегабайта не вдига, а уж е 300 мегабита... Както се вика, всичко е маркетинг, по добър пренос от жицата и оптиката за сега няма...
Точно така колега моят нет е 2048кб обаче свалям с около 240-250 кбmusura написа:скороста на Wi-Fi връзката ти няма нищо общо със скоростта на данлоуд от нет-а![]()
Примерно един мегабит интернет е около 128kb данлоуд скорост, десет мегабита са 1.2Мб в секунда... сети се за 24 и 36 мегабита за какви скорости иде реч...
iceto_666 написа:Точно така колега моят нет е 2048кб обаче свалям с около 240-250 кбmusura написа:скороста на Wi-Fi връзката ти няма нищо общо със скоростта на данлоуд от нет-а![]()
Примерно един мегабит интернет е около 128kb данлоуд скорост, десет мегабита са 1.2Мб в секунда... сети се за 24 и 36 мегабита за какви скорости иде реч...
Lizard написа:Ако съм разбрал правилно под N-серия визирате, серия на някакъв рутер.
точно така такъв ми е нетаЧудомир написа:iceto_666 написа:Точно така колега моят нет е 2048кб обаче свалям с около 240-250 кбmusura написа:скороста на Wi-Fi връзката ти няма нищо общо със скоростта на данлоуд от нет-а![]()
Май бъркаш нещо... Твоя нет най-вероятно е
2 Mbit = 2*1024 KBit = 2048 Kbit,
или
2048/8 = 256 KByte,
което е визираната от тебе величина (м/у 250 и 260). С една дума ползваш капацитета на линията на 100%Lizard написа:Ако съм разбрал правилно под N-серия визирате, серия на някакъв рутер.
Не, имам предвид новия УиФи стандарт.
http://de.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11n
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: mrsch66 и 122 госта