Честито на всички ИТ колеги ;)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kotse_botse написа:Даскале, стачката се отменя за утре, днес е празник, сипи си един ракиджос в чест на нас, простите програмисти, и гледай мача довечера с кеф
А на по-хард и по-простите, дето понякога сме пипали и софт... полага ли ни се бира? Четвърта детска бира примерно...

- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Gal написа:А на по-хард и по-простите, дето понякога сме пипали и софт... полага ли ни се бира? Четвърта детска бира примерно...Аз разбрах, че не само програмистите и системните г*йове имат празник...
Недей колега всички сме в кюпа. То идеята е днес да не се пие а да осмислим живота си без да сме седнали пред компа

- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Gal написа:kotse_botse написа:Даскале, стачката се отменя за утре, днес е празник, сипи си един ракиджос в чест на нас, простите програмисти, и гледай мача довечера с кеф
А на по-хард и по-простите, дето понякога сме пипали и софт... полага ли ни се бира? Четвърта детска бира примерно...Аз разбрах, че не само програмистите и системните г*йове имат празник...
Абе наздраве ве, де да знам на кой точно било празник. Днес принципно е рожденния ден на Джон Атанасов (който се води баща на компа) и са решили да го обявят за празник на компютърните сшециалисти, тъй че май е празник на всички такива. Абе наздраве на всички, аз отивам на мача да дера гърло

- AnyThinG4U
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”