Има ли фенове на AC/DC
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
FOR THOSE ABOUT TO ROCK - WE SALUTE YOU
Имам пълната дискография + последните им две DVD-та Familly Jewels, които са само с клипове. Това е групата с главно "г", която ме накара да стана фен на този вид музика, а именно верната музика
Казвайте ако искате да ви ги сийдна в арената
.... последното им турне беше 2000та година, ако не ме лъже паметта. Едва ли някога ще се появят отново на сцена
Глупак съм невероятен, че тогава не отидох, а минаха през Виена, където се подвизавах и аз по това време. Глупак.....

Имам пълната дискография + последните им две DVD-та Familly Jewels, които са само с клипове. Това е групата с главно "г", която ме накара да стана фен на този вид музика, а именно верната музика

.... последното им турне беше 2000та година, ако не ме лъже паметта. Едва ли някога ще се появят отново на сцена

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
scuba написа:смея да твърдя, че няма нота, записана от тях, която да нямамвключително и много непубликувани парчета, интервюта... даже един unpluged - уникално испълнение. Само веднъж в историята си са свирили на кухарки
десетки клипове с бона... уникален концерт в Париж....
Даже имам back in black в испълнение на Бон![]()
![]()
И запис на последния му концерт, точно преди да умре.
Имах и запис на погребението му, но някой манаф ми го открадна и сега няма от къде да го намеряя
Нема начин да немаш и пръвия им сингъл 1974
http://www.zazz.bg/play:ddba3528
- AdIoSsSs_AmIg0
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не съм сигурен и аз за годината но пак ще си го прегледам но имам концерт който е в Германия по точно в Мюнхен на олимпииския стадион и мисля че беше 2003гWizi написа:FOR THOSE ABOUT TO ROCK - WE SALUTE YOU
Имам пълната дискография + последните им две DVD-та Familly Jewels, които са само с клипове. Това е групата с главно "г", която ме накара да стана фен на този вид музика, а именно верната музика![]()
.... последното им турне беше 2000та година, ако не ме лъже паметта. Едва ли някога ще се появят отново на сценаГлупак съм невероятен, че тогава не отидох, а минаха през Виена, където се подвизавах и аз по това време. Глупак.....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”