това по кое време е било ??????
такива облаци и светкавици па и вълни в залива там виждат сигурно около декември само ....
и острова на клеопатра пуст пуст и плажа заграден откъм водата ???
що така да не е свършил песока от сахара ?

малко снимки от Мармарис
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Преди две седмици се върнах от Мармарис - бахти яката почивка - по-доволен не мога да бъда.
Срещу скромните 335 лева направо се поцепих: 7 нощувки в хотел 3 звезди на база ол инклузив, плажът беше на 2 минути, храната беше невероятно добра, обслужването - също.
Няма какво да говорим - турците са си развили туризма, разчитат на много оборот и не толкова високи печалби.
Аз съм патриот и много обичам България, но на нашето Черноморие повече няма да стъпя.
Срещу скромните 335 лева направо се поцепих: 7 нощувки в хотел 3 звезди на база ол инклузив, плажът беше на 2 минути, храната беше невероятно добра, обслужването - също.
Няма какво да говорим - турците са си развили туризма, разчитат на много оборот и не толкова високи печалби.
Аз съм патриот и много обичам България, но на нашето Черноморие повече няма да стъпя.
batmilko написа:One написа:това по кое време е било ???????
е па глей внимателно има си дати по снимките
е па не виждам да има
connor cane написа:...
аз това от кога го говоря.....
бойкот на "родното черноморие" докато не се научат на ценообразуване и най-вече обслужване и отношение към клиента
connor cane написа:Преди две седмици се върнах от Мармарис - бахти яката почивка - по-доволен не мога да бъда.
аз преди седмица се върнах и все още съм там ,ебем ти българското черномориве ,бях в може би най-кофтия хотел Емре бийч ама и толкова съм спал в него ,всичко олллллл инклузив ,невероятна почивка
One написа:това по кое време е било ??????
такива облаци и светкавици па и вълни в залива там виждат сигурно около декември само ....
и острова на клеопатра пуст пуст и плажа заграден откъм водата ???
що така да не е свършил песока от сахара ?
един ден имаше само дъжд и светкавици и батко ти само това чакаше ,да му се сбъдне мечтата, да улови светкавица,300 пози и 2 светкавици ама много се изкефих .А почивката беше от 1 до 7 октомври:)
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
почивката като съдя по снимките е била незабравима!
Последна промяна от hooligans на Вто 03 юни 2008 9:30, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”