hilqdarka написа:.
A какво е "саво" и от каде може да се купи.
САВО е препарат на основата на белина. Върши иделана работа за няколко месеца. Продава се по магазините за домашни препарати
hilqdarka написа:ionov написа:амииии при мен саво-то помогна много.напръсках веднъж хубаво,след това 2 дена не се спеше във стаята и вече 2 години проблема го няма
scuba написа:hilqdarka написа:.
САВО е препарат на основата на белина. Върши иделана работа за няколко месеца. Продава се по магазините за домашни препарати
brabus написа:hilqdarka написа:ionov написа:амииии при мен саво-то помогна много.напръсках веднъж хубаво,след това 2 дена не се спеше във стаята и вече 2 години проблема го няма
Навсякъде, където продават перилни препарати, обизмаслители и т.н.
SAVO против плесени се води. Около 8 лв май беше.
hilqdarka написа:ionov написа:амииии при мен саво-то помогна много.напръсках веднъж хубаво,след това 2 дена не се спеше във стаята и вече 2 години проблема го няма
Rabbit написа:така значи, като нямам _TDI значи не рабирам ли. Викторе кликни ми на "игнор"-а, моля, ако ги слушаш тия.
Ceresit
scuba написа:Имам външна изолация. И се притеснявам дали не е точно от това. Проблемната стена се намира там, където се съединяват двете "части" на блока --> Има разстояние м/у двете панели, пълна с въздух с цел изолация
Rabbit написа:@Mar, аз професионално се занимавам с отглеждане на зайци (то си пише). ремонтите са ми хоби, тъй да се каже. правя ги по необходимост.
psstv18rp написа:Конденз явно. И аз имах такъв проблем в спалнята.
Вътрешна изолация не слагай, тя не само че не помага, ами вреди (минах по тоя път) - като сложиш вътрешна изолация окончателно спираш да топлиш проблемната стена, вследствие на което тя се охлажда силно, и охлажда тавана, пода и страничните стени в близост до себе си.
Съответно конденза и мухъла се пренасят там. При мен след поставяне на вътрешна изолация се появи конденз и по пода, и паркета се наду дори.
После сложих външна и разкарах вътрешната и нещата заспаха, а мощността нужна за топлене на стаята падна 2 пъти горе-долу.
Та решението е - външна изолация (няма алтернатива това нещо), и по-често проветряване, ако наистина е нова дограмата.
ionov написа:DAXC написа: След това напояваш гъбичка с белината и избърсваш мухъла. После няма да си личи, че е имало мухъл.
Успех.
колега интересно,но или аз имам грешна информация или тя е невярна,защото знам че мухъла не трябва да се бърше защото се разнася![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта