› Sad But True

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
golfarata
"Селски тунинг"
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golfarata » Съб 20 окт 2007 18:02

ЕВАЛА КОЛЕГА МОЛЕО! така е не можем да оправиме света / България не може да се оправи та камо ли в световен мащаб......../. обаче нека малко се замислиме: доволен съм от всичко което имам - то е много защото има и хора които нямат. не съм някакъв меценат или др. подобно по-подходящо за темата/ звучи гордо - но не и за мене /.............. помагам с каквото мога както си казал .................тези деца няма да изчезнат или да намалеят...... но както каза ти - въпрос на манталитет е - и пак ме извинете! БЪЛГАРИЯ....................

Потребителски аватар
saiman
Автомобил:
Двигател:

Re: › Sad But True

Мнениеот saiman » Съб 20 окт 2007 20:11

musura написа:Това е линк към филма на британската журналистка от ББС Кейт Блюет "Изоставените деца на България" - Тъжно, но е истина. Предупреждавам, че не е за хора със слаби сърца :cry:

Ужасен съм :( :horror: :No :cry:

Потребителски аватар
denk0
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот denk0 » Нед 21 окт 2007 1:54

Незнам какво да кажа... неуспях да го гледам целия,много тъжно ми стана :cry: :cry: :cry:

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Нед 21 окт 2007 2:00

Не знам дали е по-добре да го гледате или да не го гледате. На мене ми идва да се гръмна. Положението в България е направо трагично, а само си представете глобално в света за какви извращения и несправедливости иде реч. В същото време има животинска полиция в Америка, фризьорски салон за животни, Bugatti Veyron, Armani, абе .... ебимумайката. И аз пак се чудех какво да пия тая вечер. Чувствам се виновен за нещо, а не знам защо и за какво. И в крайна сметка решението е да се разбира предварително по някакъв начин и тези болни и дефектни деца просто да не се раждат, за да не се мъчат. Брутално, но ... :cry:

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Нед 21 окт 2007 14:27

Аз няма да го гледам>благодарен съм само че детето ми е родено здраво.Съжалявам за децата.Мисля че нищо не можем да направим щото ся си говорим а утре ще си поръчваме неща от които няма смисъл,забравили за дребенчетата,които не получават най-елементарни грижи и живеят по мизерно от затворници.Не сме ние хората които трябва да оправят тези неща.Има си държава за тая цел.Стигне ли се народа(аз и вие) да оправяме нещо,аз такава жена ,която краде от храна на деца ще я обеся(буквално).

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Нед 09 дек 2007 19:48

Тази година имало много голям бюджетен излишък и се чудят, какво да го правели .....да ви ****** ******* *********** ******** * в тъпите ** * * * * * * **** депутат** **** * * * **************** *********** ***** ***** !!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Нед 09 дек 2007 19:58

Аз го гледах по телевизията или поне се опитах ... гледах 10 минути и превключих на друг канал след което отново се върнах на БТВ и когато видях едно момченце което е само кожа и кости в буквалния смисъл не можах да издържа и превключих канала ... Ужасен съм и никога не съм подозирал че в България има такова нещо ... отначало си мислих че е някъде на друго място защото говориха на английски, но уви .. :(

Потребителски аватар
Veso101
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Veso101 » Нед 09 дек 2007 20:15

Stoi написа:Тази година имало много голям бюджетен излишък и се чудят, какво да го правели .....да ви ****** ******* *********** ******** * в тъпите ** * * * * * * **** депутат** **** * * * **************** *********** ***** ***** !!!!!!!!!!!!!!!

:!: :!: :!: :!:
A не са нужни толкова много пари!
Един Мерцедес пари за година ще им стигнат.
Кажете какво да направим ние?
И да се направят дарителски акции , тези пари изчезват в нечии джобове.
И да отидат за дома, за месец положението ще се подобри, и после пак така. Ебати и държавата.
Колкото и да звучи грозно, дано повече чужденци са гледали предаването, та да си осиновят по едно дете.
Какво значение има как ще гледа на нас в чужбина, ВАЖНОТО Е ДЕЦАТА ДА СА ДОБРЕ!!!

Потребителски аватар
katosun
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот katosun » Нед 09 дек 2007 21:34

За съжаление, не е само Могилино. Потресаващо е и на други места. Имаше протест от Българските майки и форума БГ-мамма.
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=230750.0
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=230750.1360
Това са линкове към първата и последната страница (общо 69) от темата за протестите и петициите. Нещата продължават, но защо е нужно да се стига дотук? Трябваше света да ни види, за да се видим и ние... А за хората, които са били наясно... нямам думи. Много лоши неща си мисля.

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Нед 09 дек 2007 22:44

http://forum.vwclub.bg/viewtopi ... B%E8%ED%EE

:evil: :evil: :evil: :evil:
Аз когато го получих това го пуснах това в форума !!! контактувах с човека организатор на събитието !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Никой не може да си представи за какво става на въпрос. Филмът покрива едва 0.05 % от истината която ЖИВИТЕ СЪЩЕСТВА ( нашите деца родители самите ние не сме застраховани ) изпитват.

Това ме натъжава много но наистина много. Нека ВСЕВИШИЯ ни дари само и единственно с ЗДРАВЕ И НИЩО ПОВЕЧЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
MaRtiNsKi
Автомобил: GOLF V
Двигател: TDI

Мнениеот MaRtiNsKi » Нед 09 дек 2007 22:48

:cry: :cry: :cry: :cry:

Потребителски аватар
SpeeDLine
Автомобил: Audi A3 1.8T
Двигател: AGU 1998

Мнениеот SpeeDLine » Нед 09 дек 2007 22:51

Не не мога тва просто не е за мене не мога да гледам просто Политиците са на тоя принцип :gives: за децата :evil:

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Нед 09 дек 2007 23:36

Това което видях е торби с кокали :evil: Как може да има такова нещо :evil: ....................Сега след филма ще оправят дома,ще го ремонтират,оборудват и всичко ще е ок :? .........Да ама то не е само един дом. Да им !?!?+!?"+!? "!?"?!+"?+%%%"%+"!??+"+? с !?+"?+"%?+%?+%"?+ нещастна :evil:

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Нед 09 дек 2007 23:50

moleo написа:Ти изгледа ли целото филмче ?
не можах найстина тва е жалко :!: :!: :!: все пак в 21 век живеем бе да му се незнае

Последна промяна от stoqn_g60 на Пет 01 яну 2010 20:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Нед 09 дек 2007 23:53

Veso101 написа:
Stoi написа:Тази година имало много голям бюджетен излишък и се чудят, какво да го правели .....да ви ****** ******* *********** ******** * в тъпите ** * * * * * * **** депутат** **** * * * **************** *********** ***** ***** !!!!!!!!!!!!!!!

:!: :!: :!: :!:
A не са нужни толкова много пари!
Един Мерцедес пари за година ще им стигнат.
Кажете какво да направим ние?
И да се направят дарителски акции , тези пари изчезват в нечии джобове.
И да отидат за дома, за месец положението ще се подобри, и после пак така. Ебати и държавата.
Колкото и да звучи грозно, дано повече чужденци са гледали предаването, та да си осиновят по едно дете.
Какво значение има как ще гледа на нас в чужбина, ВАЖНОТО Е ДЕЦАТА ДА СА ДОБРЕ!!!
в бг няма да са добре чужбина е решението :!: щом 1 държава нехае за децата и хората в нея за кво иде реч

Последна промяна от stoqn_g60 на Пет 01 яну 2010 20:13, променено общо 1 път.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”