Каква акумулаторна отверка да си купя?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Много от колегите ми си купуваха Raider за вкъщи. Мощни бяха с 2 батерии.. и тънкалак.. от типа 50-тина лева за 12-14 волтовите ... удобно се работи с тях и мисля че ако не го изнасилваш много ще издържи.. важното е че имат гаранция.. някаква...
пробива си яко.. завива яко.. развива.. абе общо взето е по добър вариянт от колкото тези малките пикни на бош...
пробива си яко.. завива яко.. развива.. абе общо взето е по добър вариянт от колкото тези малките пикни на бош...
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ходи си купи от конрад една за 20 лева и виш ако не ти върши работа тогава се мятай на 200 левовите. Предполагам че каквато и да е като не я ползваш редовно ще и се скапе батерията, първото което е, после те съветвам ако си вземаш измислена да гледаш да може да и се включва кабела и да работи и директно в мрежата ако ти се наложи да вършиш по сериозна работа и си ти .
Моя съвет е да вземеш някоя измислена за 20 - 30 лева като няма да я ползваш много.
Истинските са вътре с закалени колела и незнам си какво - но помисли необходимо ли ти е това?
Да допълня че една дето гледах в конрад за 20 кинта беше 18 волтова и върши работа
Моя съвет е да вземеш някоя измислена за 20 - 30 лева като няма да я ползваш много.
Истинските са вътре с закалени колела и незнам си какво - но помисли необходимо ли ти е това?
Да допълня че една дето гледах в конрад за 20 кинта беше 18 волтова и върши работа
Последна промяна от zaro на Вто 23 окт 2007 13:37, променено общо 1 път.
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Re: Каква акумулаторна отверка да си купя?
wili98 написа:L&R написа:За домашно ползване предимно, нещо от сорта:
Това е около 100лв., но може и по-евтини предложения
има го и този вариант на скил и е по-евтин.
Ако питаш мен, вземи си голям винтовер Бош, синя серия.. с две батерии, беше някъде около 180 кинта в момента..
с куфар, и хубаво зарядно..
28 НМ, двускоростна, на 12 В.
гарантирано, не можеш да я спреш с ръка
пробвано...
Имах един скил,за отвертка си е екстра обаче аз го използвах и,като гайковерт

- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
wili98 написа:madmen написа:Иначе Макита е марката ама стартираш от 300лв нагореАко е за нещо вкъщи дребно и тези по 50-60 лв вършат работа. Гледай да е с две батерии комплекта.
Цъ.. наеш кви са дървени..
Абе аз знам много добре, ама дървена им е само цената. При мен Бошовете не карат повече от година, Макитата ми е на осем и досега сменявам само батериите. Мене за тези неща не ме убеждавай, все пак мисля че знаеш какво работя. Щом успявам и електрическите бормашини на Бош да ги троша за година-две.
А между синия и зеления Бош, разликата(специално при винтоверта) не е голяма в качеството, само в парите

ЛиР, ако е действително за това което си писал -> вземаи джобното Бошче

- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
madmen написа:При мен Бошовете не карат повече от година, Макитата ми е на осем и досега сменявам само батериите. Мене за тези неща не ме убеждавай, все пак мисля че знаеш какво работя.....
Знам ве душко..
Ама аз лично от макитата не бях супер хепи.. нали ти казвам.. просто някак си не ми пасва на ръката.. една такваз ръбата, с има нема 300-400 гр по кютук...
Па ти кат ги трошиш за година две.. те си имат гаранция.. така през година, ще имаш почти нова батарейка...
Викторе.. ако аправиш някакъв малък конвертор от 12 ->3.6.. и ли да зарежда батерията, аз си купувам същот..

БТВ:
кво се чудиш.. мен още ме е яда за един боклук за 85 лв.. дето детето си го избра за подарък.. детска играчка винтовер за 85 лв..

бах маму.. викам на жената по-добре да беше взела от онази пишка на БОШ

- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
нема сми от големи кютуци ако е само за ПЦ-та....аз оня ден си земах на KRAFT Werkzeugе (подобна на тая бошовската дет си показал) една и си върти перфектно по винтчетата на машината...единствения недостатък - битовете нема как да ги завиеш кат при бормашина да не мърдат и а си наклонил отверката надолйе а са паднали
незнам при другите отверки как е....ама такава мъненка за домашни нужди е перфектна.
ПС. Мойта може и на ток и на батерия
незнам тая на бош как е....ама ток си трее според мене

ПС. Мойта може и на ток и на батерия

- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
L&R написа:zaro написа:L&R написа:И аз планувах , да присадя букса и да я въртя с външно захранване 4,1V имам източници бол, ама гаранция нема после, а на батерия само при нужда.
Има си такива се продават..... Конрад Електроникс
ок мерси ще го преслушам и Дервишев китайския дилър
А така. Китайска е стоката дето ти казвам. Него лично го познавам.
Значи виш ги тея китайските и прецени. Иначе в каталога и си избираш нещо немско и лично аз ти давам гаранция за качество тогава. Ама цените са други:)
Върни се в “ОФФ-Топик - други”