да така е но забелязваш ли какъв сигнален цвят са винетките
ако са сигнален и за ГО-то куките ще спират бая затова
иначе ако те спре случайно само...
а за ползата от това всички да имат Г.О. мисля няма нужда да спориме

Гражданска отговорност
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
DragoCL написа:....а за ползата от това всички да имат Г.О. мисля няма нужда да спориме
Драго, полза имам и от нови пътища, и от свесна маркировка, и от работещи светофари, и някак си искам да минавам 15км. в София за по-малко от половин час.... ама дедов!
Дайте "да улесним нелеката работа на пътните полицаи", а шофьорите..... еми еб...е си ма....ката!
Платил съм си ГО, платил съм и винетка, платил съм и на БулИнс, минал съм на техн. преглед, всичко по колата ми е в ред и работи перфектно и к'ва ми е далаверата пред на един познат опела дето си го кара трета година "спрян от движение".
п.с. имам трима познати полицаи.... и никога не са имали ГО. Вчера гледах по БТВ новини - имало 1 300 000 лв да събират от шофьори за ГО.... еми половината са на куки и държавни служители.
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Мисля,че това е най-малкия ни проблем-стикера,много ми е интересно защо не виждам коментари за цената която се предвижда за ГО за следващата(ще плащаме тази) и по -следващата година.
Във вестника пишеше така-200лв. за тази година,300 за следващата и 500 за по-следващата.
Та в скоро време стикера ще е най ама наистина най-малкия проблем мамицата им!
Във вестника пишеше така-200лв. за тази година,300 за следващата и 500 за по-следващата.
Та в скоро време стикера ще е най ама наистина най-малкия проблем мамицата им!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”