Има ли някой от Софийския университет

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Nikkolay
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nikkolay » Пет 26 окт 2007 20:02

VW-fenka написа:
Vw_wV написа:Значи за ФСФ и ЮФ става въпрос. Ако чакаш по успех да се преместиш или да запишеш второ висше има да чакаш....., особено от спец. Философия. Трябва нещо под масата.

за жалост нямам инфо за тази специалност ... Наистина попитай във форума на Софийския университет ...дори да не е описано за тази специалност там повече могат да ти помогнат :wink: :wink:
Ето тук :arrow: http://forum.uni-sofia.bg/forum/

благодаря ти много колежке, много си отзивчива. Знам го сайта и форума на СУ, по принцип и правиника и реда за прехвърляне го знам наизуст, но на мен ми трябва връзка в университета, човек който да даде едно рамо, щото иначе нищо не става. Отличници много, а места малко.

Потребителски аватар
2shae
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 2shae » Пет 26 окт 2007 20:02

Vw_wV написа:Значи за ФСФ и ЮФ става въпрос. Ако чакаш по успех да се преместиш или да запишеш второ висше има да чакаш....., особено от спец. Философия. Трябва нещо под масата.

Сори пичаго,там не съм силен.Виж СУ форума,но имай предвид,че там влизат много преподаватели и не се знае на кой ще налетиш.

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Пет 26 окт 2007 20:14

Vw_wV написа: Отличници много, а места малко.

Е при вас е така , но при нас в Химическия е кошмар..отличници мнооого трудно може да се открият. Аз исках да се местя в биологическия , но просто е адски трудно..с успех 5 - 5 и нещо.... нямах никакъв шанс :(
Желая ти успех ! Дано намериш начин да се преместиш :wink:

Дадох ти линка за форума на СУ ,защото много студенти наистина не го знаят :roll:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”