:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Откъде да си купя палатка?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 01 ное 2007 16:19

Буфи, след предверието две спални ли има, демек за 2+2 ли е :roll:
и колко пара и ква марка

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Чет 01 ное 2007 16:25

Има различни модели, тая специално май беше за 6 човека...демек тее да са 2 отделения по 3 човека (не вярвам да са 3 отделения по 2-ма. Марката не помна, намерих в нета квото горе долу аз искам - а то е да мога да сложа маса и столове в предверие и да си поркам кафе без да ме вали...

ПС. Специално тая беше 260-280 Евра някъде, ама трее да се види нещо марково кви пари е, некъде около 100 Евро нагоре май вървяха читавите продукти.

Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Green_Madness » Чет 01 ное 2007 17:11

golfarata написа:колега заповядай при мене в магазина - имам 2 модела големи палатки и с дискаунта ти идват към 150-60 лева.

Благодаря колега, но наистина съм макс до 100 лв. Ще прегледам и всичко, което са постнали другите колеги. Ако пък отложим риболова, ще изчакам и напролет ще взема нещо сериозно.

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Чет 01 ное 2007 19:00

Green_Madness написа:
golfarata написа:колега заповядай при мене в магазина - имам 2 модела големи палатки и с дискаунта ти идват към 150-60 лева.

Благодаря колега, но наистина съм макс до 100 лв. Ще прегледам и всичко, което са постнали другите колеги. Ако пък отложим риболова, ще изчакам и напролет ще взема нещо сериозно.

тези в практикер хич не са лоши, много са ... практични :) майтапа на страна, тази година спах една вечер в една такава за 40 лева и оживях. Както приятел се изрази, хвърляш я под резервната гума и не я мислиш. Хубави палатки под 200 лева (по цени в чужбина) няма. Ако си сериозен по-добре купи някоя хубава за повече пари, ако е само да отбиеш номера - бъди практичен :wink:

Потребителски аватар
ksantipa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ksantipa » Чет 01 ное 2007 19:48

Lyubaka написа:http://www.alpibg.com/index.php?cPath=94&osCsid=12d670b48dce47d4c4d0ab86c3cf3d1c
http://www.extreme-bg.com/?inc=products ... 4&main=124
http://shop.akvasport.com/catalog/index.php?cPath=21
http://www.artus-sport.com/artus-sport/en/tents.html
http://911.bg/a2/offers.asp?parent=5706&m=145
Лично мнение-по-добре дай веднъж повече пари и си купи нещо качествено, отколкото да вземеш нещо едва ли не за еднократна употреба...

Привет!
Смея да твърдя, че от доста време ходя по планините. За хубава палатка така и не събрах пари, но съм съгласна с мнението на Lyubaka: по-добре отдели малко повече за да не съжаляваш, че си купил палатка за еднократна употреба. Преди две години си взех един боклук от Практикер. Ципът се скъса на първото ходене. Подходяща е само за лятото да не влизат мухи и комари. Падне ли температурата под 10 градуса вече е неприятно. Да не говорим ако духа вятър. А сутринта ще се изненадаш колко много вода може да се събере от конденз за една нощ. :lol:

Потребителски аватар
rainheart
Автомобил: MK3
Двигател: 1.6 ABU

Мнениеот rainheart » Пон 26 май 2008 20:34

Съживявам една тема от преди повече от половин година, но...
Трябва ми палатка, желателно 3 или 4 местна, желателно за без пари, 100% куче марка. Ще се ползва 2-3 пъти годишно за ден-два-три. Я концерт, я някъде на риба или пък да не можем да се съберем в някоя вила. Как стоят нещата :roll: Все още ли в Практикер палатките отговарят на моите изисквания или има и други магазини :roll:

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пон 26 май 2008 21:03

Виж промоиите на Шел , ако имаш карта Шел за зареждане или твой познат да си трампи точките. Имаше палатка , ама дали беше 2 местна ??? или 3???
Аз там съм си набелязал 1 плажна платка само за моя лична употреба ,защото все се опичам и после се щавя, а уж се пазя :cry:

Потребителски аватар
rainheart

Мнениеот rainheart » Пон 26 май 2008 21:40

kris11 написа:Виж промоиите на Шел , ако имаш карта Шел за зареждане или твой познат да си трампи точките. Имаше палатка , ама дали беше 2 местна ??? или 3???
Аз там съм си набелязал 1 плажна платка само за моя лична употреба ,защото все се опичам и после се щавя, а уж се пазя :cry:

Сещам се за един приятел, който сипва в Шел и за него това е екстра, защото и той ще си взима палатка за същите цели. Без такава карта и за повечко пари става ли номера :roll: за 4 години зад волана не съм стъпвал в Шел :oops:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 26 май 2008 22:04

ходи в практикер, казваха ми, че за 20 лева си взимаш едноместна :) за 2 дни ще изкара предполагам ;)
в кауфланд гледах днес надуваем дюшек (пишеше 2местен, ама според мен си е 1местен) за 20-30 лева...само трябва да провериш дали ще се събере в палатката и си готов :)

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Мнениеот petko5 » Пон 26 май 2008 22:33

Тук има много палатки:
http://www.google.bg/

:!: Практикер" е подразделение на "Метро" :!:

:!: Каквито боклуци са в "Метро", такива са и в "Практикер" :!:

Ако ти трябва за една вечер, спи в колата, по добрия вариант.
Така и така си даваш парите, поне ги дай да нещо качествено :wink:

Потребителски аватар
rainheart

Мнениеот rainheart » Пон 26 май 2008 22:37

petko5 написа:Тук има много палатки:
http://www.google.bg/

:!: Практикер" е подразделение на "Метро" :!:

:!: Каквито боклуци са в "Метро", такива са и в "Практикер" :!:

Ако ти трябва за една вечер, спи в колата, по добрия вариант.
Така и така си даваш парите, поне ги дай да нещо качествено :wink:

хехе гугъла, за малко да се сетя. Аз принципно си имам палатка ама се издъни, а за колата.... Не става - спане в колата, секс в колата, ядене в колата, пиене в колата, повръщане в колата... :roll:

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 26 май 2008 23:40

голфара още ли продава палатки че ми предстои закупуване на нова палатка щото миналата година си купих за 60 лева и освен че студ (през деня парник) вечерта прави и конденз , та тази реших да я бракувам за склад и да зема нещо ем по голямо ем по надеждно :)

----------------------------------
замислете се :idea:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Вто 27 май 2008 10:06

hooligans написа:голфара още ли продава палатки че ми предстои закупуване на нова палатка щото миналата година си купих за 60 лева и освен че студ (през деня парник) вечерта прави и конденз , та тази реших да я бракувам за склад и да зема нещо ем по голямо ем по надеждно :)

----------------------------------
замислете се :idea:

:?: :?: :?:
голфарата?

Потребителски аватар
rainheart

Мнениеот rainheart » Вто 27 май 2008 13:00

Взех си от Практикер палатка Дакота 220х205х130 или нещо такова, в акция за 34.99 8) имаше и по-малки 220х150 за 30 кинта, но е много малка. ... :roll: За моите цели за първо време добре - да се прибирам пиян от някъде да падна и да умра :D В събота ще се тества в Каварна на Апокалиптика 8)

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Вто 27 май 2008 13:03

rainheart написа:Взех си от Практикер палатка Дакота 220х205х130 или нещо такова, в акция за 34.99 8) имаше и по-малки 220х150 за 30 кинта, но е много малка. ... :roll: За моите цели за първо време добре - да се прибирам пиян от някъде да падна и да умра :D В събота ще се тества в Каварна на Апокалиптика 8)

интересува ме при вятър и дъжд как е...
и аз ги гледах тези палатки в практикер

Върни се в “ОФФ-Топик - други”