Митал продава ЦСКА
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- megalodon
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
boi4eto написа:То и аз да съм собтвеник,на толкова куц отбор ще го продам.
п п.Не очаквайте отговор от мен,защото имам наказание от модовете.
Сигурно е основателно наказанието. Гледам, че не си се разкаял. Май не можете да разберете че тия теми за ЦСКА и WCvski са обречени. Никой не говори обективно, а си мели едно и също.

Подкрепям мнението.По-лошото е за тримата фена на отбора......ще им е гадноda6o_amvr написа:Дано следващия собственик на ЦС*КА е по-некадърен и от Митал.И без това е време да ги разформироват,че мина много време от падането на комунизма и партийния отбор вече не е нужен![]()
![]()
![]()
П.П.Да не ми се сърдят чорбарчетата във форума но това ми е мнението за измисления през 1948г. ОтБОР
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
reinhard написа:Подкрепям мнението.По-лошото е за тримата фена на отбора......ще им е гадноda6o_amvr написа:Дано следващия собственик на ЦС*КА е по-некадърен и от Митал.И без това е време да ги разформироват,че мина много време от падането на комунизма и партийния отбор вече не е нужен![]()
![]()
![]()
П.П.Да не ми се сърдят чорбарчетата във форума но това ми е мнението за измисления през 1948г. ОтБОР
ше станат двама в скоро време

- baTkoTo
- Автомобил:
- Двигател:
Adnan написа:rexpitbul написа:Adnan написа:"Митал продава ЦСКА на пожар за 14 млн. евро"
Тъкмо се чудих какво да правя с излишъка от 15 млн. евро да взема да го купия тоз отбор ли ?
Ако искаш ня парития да го земем тва отборче ???ще купиме Роналдиньо и Тиери Анри и до 2 години сме зели шампионската лига !!!
Н.П. може ако искаш и един самолет да си зееме да си разкарваме отбора градско.
Аре темата отива към
Ж. КЛЮЧИ
Ако го земете аз ще ви пратя Крисо Роналдо ако искате

- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Към reinhard и da6o_amvr: очевадно е, че сте левскари. В това няма нищо лошо
Защо не си гладате вашата купичка, а?
Аз съм от ЦСКА, независимо от това кой е собственик на клуба, било Митал, било череп и тн. Футболът ни е машина за изпиране на много пари (най-фрапантно за мен е Литекс)! Ама на вас май ви е по-интересно какво става в ЦСКА, отколкото в любимия ви клуб
А за българскяи футбол мога да кажа само едно: RIP. Хайде сега радвайте се, че бихте с много зор Локо, ама от Мездра
Европата ще я гледаме/гледате през крив макарон!
Не виждам някой от ЦСКА в момента да се заяжда за текущото състояние на Левски и родния ни футбол като цяло. ЖАЛКИ СМЕ!
Отново (както винаги) ще гледаме най-интересната част от евротурнирите като зрители (с изключение на спаринг мачовете на Левски миналата година)...
Поздрави!

Аз съм от ЦСКА, независимо от това кой е собственик на клуба, било Митал, било череп и тн. Футболът ни е машина за изпиране на много пари (най-фрапантно за мен е Литекс)! Ама на вас май ви е по-интересно какво става в ЦСКА, отколкото в любимия ви клуб

А за българскяи футбол мога да кажа само едно: RIP. Хайде сега радвайте се, че бихте с много зор Локо, ама от Мездра

Не виждам някой от ЦСКА в момента да се заяжда за текущото състояние на Левски и родния ни футбол като цяло. ЖАЛКИ СМЕ!
Отново (както винаги) ще гледаме най-интересната част от евротурнирите като зрители (с изключение на спаринг мачовете на Левски миналата година)...
Поздрави!
- bluefen
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Smeagol написа:Към reinhard и da6o_amvr: очевадно е, че сте левскари. В това няма нищо лошоЗащо не си гладате вашата купичка, а?
Аз съм от ЦСКА, независимо от това кой е собственик на клуба, било Митал, било череп и тн. Футболът ни е машина за изпиране на много пари (най-фрапантно за мен е Литекс)! Ама на вас май ви е по-интересно какво става в ЦСКА, отколкото в любимия ви клуб![]()
А за българскяи футбол мога да кажа само едно: RIP. Хайде сега радвайте се, че бихте с много зор Локо, ама от МездраЕвропата ще я гледаме/гледате през крив макарон!
Поздрави!
Пич виж какво написа и ще разбереш че и ти не си гледаш в "купичката", така че е безмислено да даваш някакви съвети.
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
buFka написа:chefito написа:тоя ром никога не ми е вдъхвал доверие...
чефи....кви планове имам аз за тебе, тея на Митал с ЦСКА ряпа да ядат! ГОТВИ СЕ КОЛЕДА ИДЕ!
... Малко ОФФ, ама да питам, защото не го срещам за първи път...

Това война на аватарите ли е, или действително ще има купон във форума за коледа...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”