Към колеги занимаващи се Gsm-ми?Избор на тИлИфон
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- npu3pak
- Автомобил: VW Passat B6 4Motion
- Двигател:
Ами ако искаш да не ти пада батерията казах ти какво да си вземеш
другия плюс е че има Wi-Fi
Тука можеш да сравниш двата телефона: http://www.gsm.bg/catalogue/compare/?PhoneID1=62&PhoneID2=2253&PhoneID3=null

Тука можеш да сравниш двата телефона: http://www.gsm.bg/catalogue/compare/?PhoneID1=62&PhoneID2=2253&PhoneID3=null
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
Честито колега. N73 е много добър избор.
Ще използвам темата за допитване и молба. Трябва ми апарат, колкото се може по-евтин, но нов с гаранция. Екстри и дизайн не ме интересуват. Знам, че по магазините има стари модели апарати, които се продават за по 20-30 лв. със сим карта, чисто нови и с гаранция. Сим карта обаче имам, трябва ми телефон около тази цена. Ако някой може да каже откъде мога да си намеря или да предложи оферта, ще съм благодарен!
Ще използвам темата за допитване и молба. Трябва ми апарат, колкото се може по-евтин, но нов с гаранция. Екстри и дизайн не ме интересуват. Знам, че по магазините има стари модели апарати, които се продават за по 20-30 лв. със сим карта, чисто нови и с гаранция. Сим карта обаче имам, трябва ми телефон около тази цена. Ако някой може да каже откъде мога да си намеря или да предложи оферта, ще съм благодарен!

- Vanu
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
N73 е по-добрият избор, как може телефон за 600+ лева, който се води "бизнес" да няма мини usb вход и слот за карта памет? Дизайнът е посредствен, слайдерите на Нокия традиционно не струват. Усещането да се държи е готино, но не си оправдава класа и цената по никакъв начин. В крайна сметка важното е ти да си го харесваш 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”