Рафтинг
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Snejoky
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Рафтинг
И аз си го мислех същото, днес на слизане от Виташа. Почти през цялото време карах по "коритото на реката", а и на места мъглата бе много гъста. Горе цяла нощ валя дъжд. Малкото сняг, който бе паднал почти се бе стопил и течеше по пътя на долу към София. А на Бояна вече бе сташно, то се вижда на снимките.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Добро ви утро, подводничари!
Пристанище Пловдив докладва:
Докът от към София, покрай ШЕЛ-Тракия не е за препоръчване! Голяма опастност от подводни автомобили и други рифове!
Ако решите да търсите сух док и подслон за изнурените ви души, ползвайте втората отбивка на магистралата, от към Карловско шосе!
(Снимката е с дата 17.11, щото не съм си нагласил апарата! Всъщност, това е от 19.11, понеделник, сутринта, в 8.30 часа.)

Пристанище Пловдив докладва:
Докът от към София, покрай ШЕЛ-Тракия не е за препоръчване! Голяма опастност от подводни автомобили и други рифове!

Ако решите да търсите сух док и подслон за изнурените ви души, ползвайте втората отбивка на магистралата, от към Карловско шосе!
(Снимката е с дата 17.11, щото не съм си нагласил апарата! Всъщност, това е от 19.11, понеделник, сутринта, в 8.30 часа.)
- napster
- Автомобил: BMW E30
- Двигател: 1.6 LPG
И в Стара Загора положението си е за лодка особено моста на PRAKTIS. Снощи ходих да взимам майка ми от работа и реших да мина отдолу и гледам пожарна кола
викам си айде обратно сега преди да съм извадил шнорхела и плавниците. По главната улица посока Чайка също беше ебати реката
Карах на 2ра на 1000/1500 rpm за да не изгасна някъде ... Изобщо в цялата страна май положението не е розово

Върни се в “ОФФ-Топик - други”