Милослав написа:ЧВ ПЛАТИ ЛИ?
Е нали обеща, човекът, де!

Добре дошъл и от мен

Милослав написа:ЧВ ПЛАТИ ЛИ?
Vizor написа:Милослав написа:ЧВ ПЛАТИ ЛИ?
е вие от клуба сте много убиждащи се копеуета обаче!!!
обасни му на човека за какво иде реч.. кажи му къде може да прочете кое е клуба кое е форума и така.. веднага почна да се заяждаш..
аз ще ти науча телефона и ще звъня по цял ден от работа да те питам разни въпроси относно линиятахашлак
Vizor написа:Милослав написа:ЧВ ПЛАТИ ЛИ?
обасни му на човека за какво иде реч.. кажи му къде може да прочете кое е клуба кое е форума и така.. веднага почна да се заяждаш..
аз ще ти науча телефона и ще звъня по цял ден от работа да те питам разни въпроси относно линиятахашлак
Милослав написа:Vizor написа:Милослав написа:ЧВ ПЛАТИ ЛИ?
Ама колега, моля ти се!Какво значи Убиждащи - това са нещата от живота - искаш в клуба , трябва да си плащаш!
И не ме заплашвай за телефона!
Добре Дошъл на новия колега, но да си плати!:):):):):):):):):)
Милослав написа:Vizor написа:Милослав написа:ЧВ ПЛАТИ ЛИ?
Ама колега, моля ти се!Какво значи Убиждащи - това са нещата от живота - искаш в клуба , трябва да си плащаш!
И не ме заплашвай за телефона!
Добре Дошъл на новия колега, но да си плати!:):):):):):):):):)
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 52 госта