Дайте съвет за видео карта

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Koksan » Сря 28 ное 2007 9:22

Извинявам се за спама в темата на колегата ... ама ако има някой много навътре с нещата, ще може ли да ми препоръча карта в тези класове ама за AGP защотото неискам да си сменям целият компютър! Благодаря предварително!

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Сря 28 ное 2007 9:32

Koksan написа:Извинявам се за спама в темата на колегата ... ама ако има някой много навътре с нещата, ще може ли да ми препоръча карта в тези класове ама за AGP защотото неискам да си сменям целият компютър! Благодаря предварително!

:arrow: http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=528384

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Сря 28 ное 2007 10:14

Аз нещо не зацепвам...
Моята карта е Nvidia GT 7300 128bit 256MB DDR3 PCI-E и на този етап няма нещо което да не съм подкарал на нея с изключение на DirectX 10.
Не разбирам смисъла човек да се набутва за супер скъпа и нова карта ако специално не се занимава с графика и други подобни...
Една прилична платка на NVidia от седма серия комбинирана с добър CPU върши повече от чудесна работа за домашни приложения, а останалото си е чисто разхищение на излишни суми.

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Сря 28 ное 2007 10:26

groznika написа:Аз нещо не зацепвам...
Моята карта е Nvidia GT 7300 128bit 256MB DDR3 PCI-E и на този етап няма нещо което да не съм подкарал на нея с изключение на DirectX 10.
Не разбирам смисъла човек да се набутва за супер скъпа и нова карта ако специално не се занимава с графика и други подобни...
Една прилична платка на NVidia от седма серия комбинирана с добър CPU върши повече от чудесна работа за домашни приложения, а останалото си е чисто разхищение на излишни суми.

идеята е да не се купува карта поне 2 години след това :P вярно,че цената й ще падне за няколко месеца...ама кво да се прави мераци mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - други”