Дайте съвет за видео карта
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Jerom
- Автомобил: Golf II
- Двигател: RF
- Контакти:
Koksan написа:Извинявам се за спама в темата на колегата ... ама ако има някой много навътре с нещата, ще може ли да ми препоръча карта в тези класове ама за AGP защотото неискам да си сменям целият компютър! Благодаря предварително!

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Аз нещо не зацепвам...
Моята карта е Nvidia GT 7300 128bit 256MB DDR3 PCI-E и на този етап няма нещо което да не съм подкарал на нея с изключение на DirectX 10.
Не разбирам смисъла човек да се набутва за супер скъпа и нова карта ако специално не се занимава с графика и други подобни...
Една прилична платка на NVidia от седма серия комбинирана с добър CPU върши повече от чудесна работа за домашни приложения, а останалото си е чисто разхищение на излишни суми.
Моята карта е Nvidia GT 7300 128bit 256MB DDR3 PCI-E и на този етап няма нещо което да не съм подкарал на нея с изключение на DirectX 10.
Не разбирам смисъла човек да се набутва за супер скъпа и нова карта ако специално не се занимава с графика и други подобни...
Една прилична платка на NVidia от седма серия комбинирана с добър CPU върши повече от чудесна работа за домашни приложения, а останалото си е чисто разхищение на излишни суми.
- Jerom
- Автомобил: Golf II
- Двигател: RF
- Контакти:
groznika написа:Аз нещо не зацепвам...
идеята е да не се купува карта поне 2 години след това

Върни се в “ОФФ-Топик - други”