Така че казвате и действаме Arrow
ами не мисля , че има смисъл . И какво ще постигнем ? Все едно да седнат правоверни и християни да решават коя е истинската религия - никога няма да се разберат. А такива спорове между другото има много и къде ли не ...защо да добавяме още един ? Колегата Божков ще продължи да си ползва творението на Били , аз ще си ползвам Slackware ама ако вземем да спорим , току почнем задочно да се мразим , заради думите които сме си разменили а в спора на тази тема често се преминава на лично "окепазяване " на опонента ..и всичко защо ? За нищо . Мисля , че линуксарите трябва да сме толерантни . Иначе къде отива нашия принцип за свободата, ако се опитваме да набием в главите на Джамджиите че линукс е по добър - ми ние ставаме като тях ..... напротив аз НЕ искам никого зорлем да пробва линукс . Даже ми е кеф , когато чувам или чета за страшни антивирусни и други продукти , все платени , които уж ти помагат да оцелееш в супата от вируси , в която аз си плавам като лека лодка за разходка - безгрижно...

Кликам си на сайтове , за които казват , че за 10 секунди ще те налазят гадините , отварям файлове , изпратени ми от Доброжелатели

и се чувствам точно като седнал в танк и заобиколен от аборигени с прашки - спокоен и развеселен . НЕ ми трябва компания на сила ! Просто ...мисля , че човек когато узрее лесно ще се насочи Към правилната ОС насила хубост просто не става !
Успех на всички