Общинските служители и тяхното самочувствие!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Сря 12 дек 2007 9:55

По принцип трябва проект и разрешение за поставяне от общината! За засаждане на дърво не знам, но питай в общината, там ще ти кажат със сигурност. Също така, относно дървесната растителност питай в Зелени системи към общината, намират се на ул. Петко Каравелов, зад басейна Спартак.

Потребителски аватар
Perso
Автомобил:
Двигател:

:))

Мнениеот Perso » Сря 12 дек 2007 9:59

:006:

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Сря 12 дек 2007 10:34

Tyan написа:......и Ада слезе на Земята :)

Точно в НАП и на мене ми се случи нещо удивително. Трябваше ми удостоверение, че не дължа данъци. Отивам :shock :shock :shock какво да видя 101 далматинци на гишето и някаква пача разбава номера взех и аз в 09.00 сутринта ( номер 32 ). Тая същата пача вика ела в 16.00 тогава може да е дошал твоя номер. Отивам аз в 15.45 кое номер е побред 21 остават малко но те затрваря ли в малко след 16.00. Хубаво идвам други ден. Номер 29 гордост след 2 дена чакане. По едно време гледам как между номерата влизат някакви личности без номера а аз вече чакам да дойде моя ред около 1.30 часа. Е не издържах КИПНАХ И СЕ РАЗРЕВАХ КАКТО ДОКТОРА ЗА ПРЪВ ПЪТ МЕ ПЛЯСКАЛ ПО ДУПЕТО !. После си докарах детето което имаше още по голям глас от мене и го оставих да крещи с все сила така или иначе си ревеше малката. Накрая си взех удостоверението след 2 дена и много мъки :(

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Сря 12 дек 2007 12:23

Когато изкарах шофьорската книжка и дойде време да си я взема от КАТ - Смолян, отиваме с един приятел заедно, за да си ги вземем. Чакаме си на опашката, идва неговия ред, подписва се и му я дават а след него съм аз. Онази ми казва - ОБЕДНА ПОЧИВКА, ЕЛА СЛЕД 1.30 :shock На тъпата ПАТКА и костваше една минута да си ми даде книжката, а след мен нямаше никой, който да чака на опашката. Нямах време за чакане и си тръгнах, като се върнах да си я взема след няколко дни. Направо ми идеше да и откъсна главата :x

Потребителски аватар
P4v3l
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот P4v3l » Сря 12 дек 2007 12:47

Незнам защо хората заемащи такива длъжности имат такова самочувствие може би си избиват комплексите като се ебават с хората, който им плащат заплатите
За работното им време не ми се говори дирекно давам пример канцеларията на ФКСУ в Техническия София:
раборно време: от 9:30 - до 12:00
от 13:30 - до 15:30
ОБЩО 5 часа, в които 5 часа не е сигурно, че ще ги намериш щото тва кафе все някой трябва да го пие някъде с колежките от другите канцеларии (разбирам че имат и други задължения), а за компетентността на същите тия канцеласки лелки също не ми се говори (да са живи и здрави колегите/колежките, които ми помагат)

ciucci_galant
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ciucci_galant » Сря 12 дек 2007 15:06

Отиваме с майка ми да плащаме данъци за колата и апартамента. И гледам на ония почивката в общината на всеки половин час по 15 минути е как да нема опашки и нервни чакащи?

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Сря 12 дек 2007 20:29

Аз ако бях щях да е насера на място.После и да подаваш жалби смисъл няма.Тегли и едни майни да видим друг път няма ли да има едно наум.

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Сря 12 дек 2007 21:05

Ох, колеги, мъка ми е, аз си имам занимавки по Перник по общината и всеки път едвам издържам да не набия някой. Това да не дава господ да ти се налага да ходиш по такива учреждения.......

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Сря 12 дек 2007 22:00

да в кат са много вежливи :lol: и кафе ти предлагат докато чакаш има няма 2 3 часа . сори за спама колега ма май забравяш къде живеем и тва е нормално (отношението)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”