petarkolev написа:Ако се затвориш в стая със К-стъкло нямаш покритие на мобилния телефон, така са ми казвали де.
Тия дето са ти го казали ....

Uneek написа:petarkolev написа:Ако се затвориш в стая със К-стъкло нямаш покритие на мобилния телефон, така са ми казвали де.
Тия дето са ти го казали ....Нещо са те преметнали
nii написа:Uneek написа:petarkolev написа:Ако се затвориш в стая със К-стъкло нямаш покритие на мобилния телефон, така са ми казвали де.
Тия дето са ти го казали ....Нещо са те преметнали
вкъщи сигнала на всички оператори зачезна след като сложихме К-стъкло
сега само мтел работи тук-таме ...
и радиото хваща само хоризонт
Rabbit_TDI написа:На мен даже ми звучи добре - поне няма ме облачват сичките видове лъчения
Говорех с едим майстор и ми каза, че да има ефект К стъклото трябва да въртиш стъклопакета /но не помня кога трябва да бъде отвън лятото или зимата, ако някой го интересува ще питам/. Иначе през единия сезон се получава обратния ефект. Примерно лятото се нагрява повече от обикновенното.
пламен пасков написа:да знаете К стъклотоможе да познаете,кто свалите стъклодържателите и по края на съклопакета има една ивица,която под ъгъл се вижда като на дъгата цветовете.това се получава при щлайфането на к слоя,за да залепне за смолата с която се залива пакета ,а иначе к стъклото има лек огледален ефект.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта