да ама колегата пита до 300лвmurder написа:Nokia 6300 въпреки че напоследък е станала много комерсиална
Гсм до 300 лева
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
Колега ако имаш начин вземи си от ebay-я има много добри оферти за някакви ''куча марка'' азиатски с две сим карти.Аз лично купих на един познат че той нямаще регистрация в PayPal-а и да ти кажа разгледах го и съм очарован от възможностите.е вярно има какво още мааалко да се очаква от звука,но си има и блутуут,слот за мемори карта,тъч скриин дисплей,и на всичко отгоре двете карти са активни едновремено--пробвал съм и двата номера едновремено звънят.
А 300 лева ще са ти предостатъчни.
А 300 лева ще са ти предостатъчни.
Да наистина е много добър телефон.Другото,което се сещам е Motorola L7.Аз съм с такъв вече втора година и си е перфектен.Моделът обаче вече си е старичък,а и камерата е 0.3.Иначе си има мп3,слот за карта и тн.Препоръчвам ти 6300-стилен телефон с всичко нужноoSViRePql написа:Както каза murder 6300Тънък телефон с mp3 и памет и с прилична камера
Също така са доста читави.
- Plehi
- Автомобил: Passat B8 T4 Touareg W140
- Двигател:
Започнах със Сименс сл45.Добър телефон за през лятото и онези години.Дойде първата зима и от студа му падаше батерията.Прехвърлих се на тогава комерсиалния телефон от марката Нокиа 6230.Наистина добро попадение.Хареса ми.От тогава не сменям производителя.След това опитах и смарфоните на Нокиа.Няма по-добри.Като започнем от 6630,Н70,Н73 и стигнем до Н93 в момента.Ако наистина търсиш истински телефон Н70 6те те устрои перфектно за тези пари(Говорим 2ра ръка). Успех с избора.
п.п. Май се поолях
п.п. Май се поолях
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ллллл
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1288
тва е твоя телефон ти си избери дали искаш да си купиш едно име просто или за тия пари по добър телефон sony ericsson няма кой да ги бие цена качество
страхотни снимки прави малък компактен и изчистен телефон сравнявал съм го с доста нокий със същата камера и мога да ти кажа снимките са им доста по зле а пък са по скъпи нямат автофокус и микроснимки неправят от 5 години минах на S.E. и съм много доволен
за нокиа 6300 ше ти кажа като излезе много ми хареса исках да си продам поя S.E к750 и да си взема нокиата която уж е със същата камера опитах се с тази нокиа да направя снимки на моя телефон да го пусна да се продава и резултата бързо ме отказа излезнаха доста размазани снимки
разгледай и си прецени
тук можеш да изпробваш самия телефон като се разходиш из менюто му
http://www.sonyericsson.com/cws/product ... c=bg&lc=bg
тва е твоя телефон ти си избери дали искаш да си купиш едно име просто или за тия пари по добър телефон sony ericsson няма кой да ги бие цена качество
страхотни снимки прави малък компактен и изчистен телефон сравнявал съм го с доста нокий със същата камера и мога да ти кажа снимките са им доста по зле а пък са по скъпи нямат автофокус и микроснимки неправят от 5 години минах на S.E. и съм много доволен
за нокиа 6300 ше ти кажа като излезе много ми хареса исках да си продам поя S.E к750 и да си взема нокиата която уж е със същата камера опитах се с тази нокиа да направя снимки на моя телефон да го пусна да се продава и резултата бързо ме отказа излезнаха доста размазани снимки
разгледай и си прецени
тук можеш да изпробваш самия телефон като се разходиш из менюто му
http://www.sonyericsson.com/cws/product ... c=bg&lc=bg
Последна промяна от XIKS на Вто 18 дек 2007 14:15, променено общо 2 пъти.
- AdIoSsSs_AmIg0
- Автомобил:
- Двигател:
- audiokick
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=949
Аз съм със SE W810i
Това ми е трети телефон от марката и както при другите никой не съм сменил защото се е скапал. Нещо повече, предните 2 ги дадох на приятели и при тях няма никакви проблеми. Железни са!!!
Аз съм със SE W810i
Това ми е трети телефон от марката и както при другите никой не съм сменил защото се е скапал. Нещо повече, предните 2 ги дадох на приятели и при тях няма никакви проблеми. Железни са!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”