Абе изобщо не съм доволен от тях да си кажа честно
Интернет от Евроком
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
и аз бях 2 години при тях, и причината да се откажа е както и при колегите по-горе - мнооого бавна връзка, на доста висока(за такава "охлювена" скорост) цена. Иначе връзката е стабилна, ама сега на LAN-а, дето не е особено стабилен, свалям филм от локалната мрежа за около минута, а иначе под час, при това на по ниска с 20% цена, докато от Евроком ми трябваха дни
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Иначе само временно ще ги спра и ще мина на друг доставчик като този да видим как е... така докат нета земе да ми аресва Very Happy
Ами ако вземеш и поровиш около този , ще видиш , че както се казва по форумите .." че летиш , че летиш и пак на нечий ххх че кацнеш
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
juve написа:[ ХАх и още нещо , има много интересен феномен : ако на евроком си изключиш за секунда модема или мигне тока ( както хич не мига напоследък ) после ако се случи да успееш да си присвоиш IP адрес за помалко от час си велик късметлия и трябва да тичаш за пускаш и тото .... хабиш си уменията
Досега не ми се е случвало.До Каменица живея.Винаги като си гася компа (най-малко 2 пъти на ден) гася и модема.После се връзва без проблеми.
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Днес ми пуснаха нета - сега пиша от него. Засега, да чукна на дърво, бива - свалям с 500К. А след като изключа модема, което днес правих 2-3 пъти, въобще няма проблем - остава си вързан. Very Happy
Ми то е ясно бе , ти си от Софето , има провинция за поебаване , неможеш се вреди
Честито , дано си останеш доволен
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
juve написа:...много интересен феномен : ако на евроком си изключиш за секунда модема или мигне тока ( както хич не мига напоследък ) после ако се случи да успееш да си присвоиш IP адрес за помалко от час си велик късметлия...
Не знам дали си забелязал колега, че събнет маската преди беше 255.255.255.0 а сега моята е 255.255.192.0. Това означава, че ония охлюви са сегментирали мрежата си на подмрежи, за да пестят АйПи адреси. И за да не плащат за реални АйПи адреси на мрежа от клас В. Това става от април-май насам. Освен това АйПи-тата се сменят на всеки 2-3 часа. Това май го направи новия собственик. Известно време нещата си бяха по старому и нямаше особени проблеми, но откакто стана това бозата става все по бозава. Освен това аз съм на Д+ и тегля от замундата да речем съм около 160 КВ/с, а сега най-ниската тарифа тегли със 120 КВ/с. Правиш ли разликата? А иначе съм гледал на гигабит как се тегли филм за 40 мин. с 300-400КВ/с пак от замундата. Не, че гигабит е кой знае какво цвете за мирисане. Наясно съм, че това е локална скорост, но за 30 лева на месец и 160 КВ/с, и мазалото което е ЕК мрежата сега, започва все повече да не ми харесваа...
- KingoftheROAD
- Контакти:
Ето малко тестове за да не бъдем съвсем голословни. Това е тест на Ейнжълсофт отпреди няколко минутки
а това е на Евроком също отпреди малко
Коментарите са излишни. Аз съм на Достъпна+ на Евроком Пловдив. А тук който иска може да си тества нета.
а това е на Евроком също отпреди малко
Коментарите са излишни. Аз съм на Достъпна+ на Евроком Пловдив. А тук който иска може да си тества нета.
- vw_Krasi_vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- KingoftheROAD
- Контакти:
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
нет
Колега 2008 година сме какви са тия остарели тенологий пусни си един лан ако искаш кажи в кой квартал си да ти кажа най-добрата фирма в него за София нет през кабелната не е работа.8 МБ вътрешен и 1 външен как ти звучи за 25 лева?
- KingoftheROAD
- Контакти:
Re: нет
amikus написа: ....кажи в кой квартал си да ти кажа най-добрата фирма в него за София...
Колега, случайно да си забелязал, че съм от Пловдив? Не сме толкова напред с матряла като в София, но и тук има нещо достатъчно прилично. Само ще почакам още месец-два, докато отпусне времето че да могат да ме вържат. Едно приятелче преди малко ми се похвали и теста по-горе е от него.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”