"БМВ се вряза в автобусна спирка"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mitiooo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
M4r1qn написа:На бул. Ерусалим в Младост 1 жълто ауди удря велосипедист и напуска местопроизшествието ... хайде поредния .... нямаме уважение един към друг ... УЖАС ...
Ей ХОРА пазети ги тия неграмотници с колелетата,м**ка им д**ба,преди два месеца един 40-годишен смотяняк ми скочи върху капака,щото мина на червено на едно кръстовище,добре че се разминахме аз с одран капак,а той с изкривено колело само,ма аз го отнесох с акта.
НЯМА СМИСЪЛ ДА СПОМЕНАВАМ ЗА ДЕЦАТА ПО КВАРТАЛИТЕ КОИТО ИЗКАЧАТ ОТ ВСЯКЪДЕ,ТЯХ ГИ ПАЗЕТЕ ЗАЩОТО ТЕ СА ДЕЦА И НЯМАТА МИСЛЕНЕ НА ВОДАЧИ.
P.S.Лично ще сляза на някой светофар и ще разбия некой неграмотен колездач който като пич си минава на червено(не на пешаходен светофар).Виждал съм с очите такъв който мина на К.Величков през кръстовището и не знам как се размина да не го направят на маркировка по асфалта.
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
mitiooo написа:...Ей ХОРА пазети ги тия неграмотници с колелетата,м**ка им д**ба...
...не че искам да се заяждам.....ама карам и колело... та нали като караш по улиците си превозно средство....и като имаш предимство пред автомобилите да не би някой да ти го дава.....то с кола не ти спазват предимството....ако пресича на червено и пешеходец да е пак ще му свиря с клаксона и ще го псувам.....ама като съм с колело и съм с предимство що ми свирят....да не са по-кадърни...дано не се срещаме в такава ситуация че...

Последна промяна от batmilko на Сря 29 юни 2005 15:47, променено общо 1 път.
- jettro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
преди време някой беше казал че АКО НЯКОЙ ИСКА ДА УНИЩОЖИ БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ ПРОСТО ТРЯБВА ДА РАЗДАВА БЪРЗИ КОЛИ И БЪЛГАРИТЕ САМИ ЩЕ СЕ УНИЩОЖАТ, май вече "бързи"не е нужно, просто трябват коли. Докато психо изпити и изпити за правоспособност се вземат с пари под масата и бутилки уиски, и докато тези пишлемета си излизат след 24 часа след като тати е платил гаранциаята оправия няма да има......
- mitiooo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
batmilko написа:mitiooo написа:...Ей ХОРА пазети ги тия неграмотници с колелетата,м**ка им д**ба...
...не че искам да се заяждам.....ама карам и колело... та нали като караш по улиците си превозно средство....и като имаш предимство пред автомобилите да не би някой да ти го дава.....то с кола не ти спазват предимството....ако пресича на червено и пешеходец да е пак ще му свиря с клаксона и ще го псувам.....ама като съм с колело и съм с предимство що ми свирят....да не са по-кадърни...дано не се срещаме в такава ситуация че...
За да го кажа това значи съм видял с очите си такива малоумници на колела.И ще ти дам два примера:
1.Карам си аз към центъра,и спирам на светофара на на кино Арена,от дясно ми минава велосип. на червено,на следващия(който е пешеходен)пак,на следващия отново(а точно там съм бил свидетел на катастрофа-Ситроен отнесе предница на Пасат).Върхът на сладоледа братко беше бул.К.Величков(свети червено),как успя да мине тоя през цялото кръстовще и да оживее не знам.
2-ят пример е пресен от тази вечер,пиян(видно)колездач в тунела преди Люлин си кара пича и му дреме на к*ра,че покрай него минават автомобили.Е кажи ми кво да го направиш такъв....
А за предимството в София кво да ти кажа,то просто такова животно нема тука,научил съм се и съм се убедил в едно никога да не си ползвам предимството,просто защото незнам кой олгофрен може да ми налети от някъде.
Извинявам се за ОФФ-топика,ама така се получи...
batmilko аз с тебе се надявам като се срещна(някой ден) да се почерпиме по биричка и да полафим,а не да...(като тия жълтите със сабите)да правим

P.S.И все пак ги пазете такива с колела по пътя,щото каквото и да стане шофьора на МПС-то е виновен-ЛИЧЕН ОПИТ.
P.S.2-Айде живи и здрави и по-разумни да бъдем
Върни се в “ОФФ-Топик - други”