Как се набиват колове за оградна мрежа?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
тръба
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот тръба » Съб 12 яну 2008 2:12

nero написа:
тръба написа:
hatebur написа:Аве брат"ми ко ша заграждаме :gruebel Май някой си е купил местенце за виличка
:yeaha: :yahoo: Преди година някъде.От една страна е голяма инвестиция,свързана със сериозни разходи,от друга смятам,че си струва за всяка стотинка,която съм дал.Колега Заро,имам подготвителна работа.Трябва да закарам коловете и мрежата.Искам малко поне да се стопли.Става въпрос за 30-тина кола.Притеснява ме и това,че имота ми е на 200км. от София(Средна гора,до Чирпан).Иначе ще те имам предвид,като поомекне времето и ако не намеря някой местен да свършим работа.Засега само разпитвам/размислям за варианти/идеи,за да избера най-удачното.Поздрави!

имам такива ръчни свредла с които може да направим дупките! телефона ми го имаш ;)
:bowdown Евала ви колеги!Малко само да се стопли. :ihaaaaa Баси! :evil: В Пловдив на дърветата им поникнаха листа от лед. :003: Там сигурно има бели мечки в двора.

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Съб 12 яну 2008 11:32

Точно така колега, с едно ръчно свредло 30 кола ще надупчих за 2 часа. Питай по топливо трябва да имат такива свредла. Иначе евала за ентусиазма за виличката, това е най-готиното решение. Пък винаги може да дадеме по някой човекочас работа и готова вилата:)

Потребителски аватар
тръба
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот тръба » Съб 12 яну 2008 13:36

zaro написа:Точно така колега, с едно ръчно свредло 30 кола ще надупчих за 2 часа. Питай по топливо трябва да имат такива свредла. Иначе евала за ентусиазма за виличката, това е най-готиното решение. Пък винаги може да дадеме по някой човекочас работа и готова вилата:)
Работата вече я измислихме. :lol: Дай да си говорим за ядене и пиене. :D Настаняваме се под ореха...тишина...въздух...хлад...птички ти чуруликат...зеленина...

Потребителски аватар
тръба
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот тръба » Съб 12 яну 2008 13:50

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Върни се в “ОФФ-Топик - други”