Спешно! сайт /програма за следене на полет?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- lz1kka
- Автомобил: Audi S7
- Двигател:
- Контакти:
Странна работа... дай някакъв линк да видим и ние простосмъртните за какво иде реч.
Дава ли информация за номера на полета и транспондера на самолета и височината? Ти да не гледаш информация за полетите на някой виртуален симулатор бе?
Дава ли информация за номера на полета и транспондера на самолета и височината? Ти да не гледаш информация за полетите на някой виртуален симулатор бе?

Последна промяна от lz1kka на Сря 16 яну 2008 20:39, променено общо 1 път.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
lz1kka написа:Странна работа... дай някакъв линк да видим и ние простосмъртните за какво иде реч.
не, това го заебах, иначе верно е като в симулатор....
сега гледам в гугъл ърт къде е самолета.....в момента е на чикагското летище, не е излетал още

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
beljata написа:Абе пич и теб май те хапят кучетата.на сайта на почти всички летища има live flight information arr/dep ,а това дето го гледаш с гугала,просто не ми се верва да е онлаин.
те че ме хапат кучетата, хапат ме.
я ми кажи ти ненахапания, що говориш без да знаеш?
аз ти казвам че виждам самолета къде се намира нанесен на googleearth. ти ми кажи можеш ли да отвориш програмата и вобще сайта гугъл, като си офлайн?
- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Батенка за да гледаш Гугъл Ърт в реално време бая парички трее си изсипалLudia написа:lz1kka написа:Странна работа... дай някакъв линк да видим и ние простосмъртните за какво иде реч.
сега гледам в гугъл ърт къде е самолета.....в момента е на чикагското летище, не е излетал още:)

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
veritas написа:Батенка за да гледаш Гугъл Ърт в реално време бая парички трее си изсипалLudia написа:lz1kka написа:Странна работа... дай някакъв линк да видим и ние простосмъртните за какво иде реч.
сега гледам в гугъл ърт къде е самолета.....в момента е на чикагското летище, не е излетал още:)
Предполагам твоя самолет не е първия и последния който излита от летището в Чикаго
А ако случайно е той ,то тогава не се надявай да излети скоро
пич, той излетя снощи и в момента е приземен в мюнхен.
през голяма част от пътя му го гледах, после си легнах

абе защо не ми вярвате? вземете един самолет който сега излита от ареогарата и проверете дееба.аз не претендирам че е супер точно местоположението му.....просто ти дава представа.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”