Какъв DVD player да купя?!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей Колега,
Аз се вълнувах от този въпрос малко преди Коледа и четох доста мнения по различни форуми. На края се спрях на това Neo DVD-PDX77 http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=01003196. Засега съм доволен от него. При всички положения не си купувай марков плейър, защото ще имаш проблеми с "пиратските" дискове. От "кучите" марки избери между Elite или Neo, другите като KTN,Sang и др. са на дъното на веригата.
п.п. тогава беше на промоция 46 лева - сега гледам, че е по-скъпо.
Аз се вълнувах от този въпрос малко преди Коледа и четох доста мнения по различни форуми. На края се спрях на това Neo DVD-PDX77 http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=01003196. Засега съм доволен от него. При всички положения не си купувай марков плейър, защото ще имаш проблеми с "пиратските" дискове. От "кучите" марки избери между Elite или Neo, другите като KTN,Sang и др. са на дъното на веригата.
п.п. тогава беше на промоция 46 лева - сега гледам, че е по-скъпо.
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
Neo PDX 77 - E2 - това животно го гърча вече трета година. Драскам филмите на CD-RW и нема проблема с лепа брена. Не съм му обновявал кодеци засега. Само с някои XviD компресии леко насича кадрите. Иначе 90% от филмите които съм му ръгал си вървят без проблеми, и субтитрите също. Чете всякакви дискове, и компютърни и оригинални. Доволен съм.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
От Neo и Elite бих избрал Elite,не знам как е при Нео-то но при Елита при по-новите модели като пуснеш DivX филм първо те пита да зареди ли външни субтитри и ти показва списъка с такива намерени на диска,така че и да е сбъркано нещо в името на субтитрите пак си ги пускаш-няма начин да не тръгнат ! А и дистанционното на Нео-то /поне това което ми попадна/ беше пълна трагедия-като правено в час по ръчен труд от сляпо китайче 

-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mucho написа:Newbie написа:Neo DVD-PDX77
хехинтересно, зех точно това, така ми препоръча некъв младок от техномаркет, било стар, но доста здрав модел ... доволен съм не прай проблеми с нищо, а и има УСБ - какво поече
... благударъ на всички за акъла
С абсолютно същия модел съм от 2 години насам - няма нещо, дето да не прочете!

P.S. НЯМА USB порт!

-
- Автомобил:
- Двигател:
didoriginal написа:mucho написа:Newbie написа:Neo DVD-PDX77
хехинтересно, зех точно това, така ми препоръча некъв младок от техномаркет, било стар, но доста здрав модел ... доволен съм не прай проблеми с нищо, а и има УСБ - какво поече
... благударъ на всички за акъла
С абсолютно същия модел съм от 2 години насам - няма нещо, дето да не прочете!
P.S. НЯМА USB порт!
Тези по-новите вече имат усб портче и са с по-нови кодеци, иначе дизайна им е същия само дето светят оранжево, а не синьо.
Stivi написа:От Neo и Elite бих избрал Elite,не знам как е при Нео-то но при Елита при по-новите модели като пуснеш DivX филм първо те пита да зареди ли външни субтитри и ти показва списъка с такива намерени на диска,така че и да е сбъркано нещо в името на субтитрите пак си ги пускаш-няма начин да не тръгнат ! А и дистанционното на Нео-то /поне това което ми попадна/ беше пълна трагедия-като правено в час по ръчен труд от сляпо китайче
И Neo-тата са вече така.
Ами да ти е честита новата придобивка и да си я ползваш със здраве.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”