Некой се е опитал да ми разбие колата .. :@

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Re: jetttlii

Мнениеот Plumber » Сря 30 яну 2008 22:27

Perso написа::)
Направо ще си изям чорапите от мъка!
Никога не съм робувал на купчина ламарина а и не смятам да го правя.

Ами ако влязат у вас и задигнат разни неща.Пак същото мислене ли ще имаш.Колата си е у вас бе пич!Тя си е твоя.Никой няма право да пипа и влиза без разрешение.Ти си и плащаш данъци,ти си плащаш за ремонти...Е ама като почнете да приказвате глупости много ме дразните.Купчина ламарина била.Ми къщата ти купчина тухли ли е ве?

Потребителски аватар
Perso
Автомобил:
Двигател:

:))

Мнениеот Perso » Сря 30 яну 2008 22:28

Ок, знам, кофти е, но какво да се направи?
С плакане нещата няма да се оправят. Въпреки застраховки, аларми и т.н. джамбазите няма да спрът да гепят! Това е положението по цял свят. Омразните ченгета и да гепят крадците, рано или късно ги пускат и всичка се повтаря. Затова гледайте по весело и не се ядосвайте!!!
Иначе трябва пушките и да се стреля на месо и а место но, това е демокрацията и всики да се спасява кой как може.

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Сря 30 яну 2008 22:35

Ам тъй де ама човек като се оплаче му минава малко :)

altanivan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот altanivan » Чет 31 яну 2008 2:51

Аз не се оплаквам ,просто исках да споделя..!
Поне да я беха откраднали ,че и без това плаче за ремонт,и да ми я изплатят от каското :D
А те кво само ми пребали дръжките и ламарината,цел ден да се мъчим днес да го праим :)

Не съм сиг,но явно се е пуснала алармата за да оставят само така,без да влезат в колата ,защото тя стои на 200 метра от нас не съм чул нищо!

Потребителски аватар
Kartala
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kartala » Чет 31 яну 2008 7:16

altanivan написа:Аз не се оплаквам ,просто исках да споделя..!
Поне да я беха откраднали ,че и без това плаче за ремонт,и да ми я изплатят от каското :D
А те кво само ми пребали дръжките и ламарината,цел ден да се мъчим днес да го праим :)

Не съм сиг,но явно се е пуснала алармата за да оставят само така,без да влезат в колата ,защото тя стои на 200 метра от нас не съм чул нищо!

бил е някъв аматьор алармата не може да ти защити колата от кражба :cry:

Потребителски аватар
dzola
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dzola » Чет 31 яну 2008 7:53

алармата е необходима за да чуеш....от там пушка/нож !! това е начина срещу тези наркомани!

Потребителски аватар
1z
Автомобил: seat ibiza
Двигател: atd

Мнениеот 1z » Чет 31 яну 2008 9:38

и мойта я бяха мъчили така под дръжката с отверка още си стои дупката,като не са успели да я отключат ,нито да я счупят,и минали през на комшията джетата натрошили дръжката влезли не взели мп3 плеяра ами едно зеги от багажника,абе тъпа наркоманска история.

Потребителски аватар
kacho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacho » Нед 03 фев 2008 23:18

на мене се бяха опитали да го отворят ли за радиото или да го крадат незнам, ама представете си на паркинга на националния стадион към 12 00 на обяд, където минават толкова хора, коли и автобуси, незнам, спасение няма, и на мене сега ми седи грозно и е преебано, д..ба и наркоманите, а уж е с каско, и което най ме дразни е че кварталните полицаи си ги знаят кои крадат по колите и нищо не правят, е това не мога да го разбера, като ми кажат по новините - заловен е познат на полицията крадец с еди-колко-си висящи присъди. ми, като е с висящи какво прави навънка, бе да им е.а майката, ще ме извините за грубия тон, ама като прочетох на колегата темата и се сетих как се чувствах като видях клучалката на мойта кола. преди пък на Голфа ми беха свалили малките фарчета пред гаража в 7 вечерта лятото, пак светло, бяха изкъртили всичко. пожелавам на всички късмет да хванат момента в който ни пипат по колите, мале не ми се мисли, аз ако му направя нещо сигурно мене ще вкарат в затвора

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Нед 03 фев 2008 23:22

е крадливо племе деа абе за тия само 1 death :bishop защо питат там където не са оставили нищо

Потребителски аватар
AVTO_JAMBAS
Автомобил: r19 cabrioler wiliams
Двигател:

Мнениеот AVTO_JAMBAS » Пет 21 мар 2008 17:12

папи луд си затова ти разбиват каляската

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пет 21 мар 2008 17:37

Моята по същия начин я отвориха преди време, но не взеха нищо. Търсеха CD-то ама нъц :ihihih:

Ulavia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ulavia » Сря 05 ное 2008 9:03

И при мен се случи същото нещо. Гледам през терасата едната врата стои открехната......... направо ми пречерня и както каза колегата по на горе в темата ако го бях хванал щях да го занита на место до голфи. Същата простотия като при вас, с отверка под дръжката. Отворили влезли и преровили всичко, нещата от багажника бяха на предните седалки. За съжаление бях се напатил с ладата(както ми каза едно ченге ладите се отварят с поглед или в най-добрия случаи за минута е много) и така в колата нямаше нищо ценно и нищо което не мога да прежаля. Какво взеха- кутия бонбони, сенник за стъкло и наполовина изпушена кутия с цигари, а отзад намерих чашка от кафе(все пак са оставили нещо м****та им). Чаках ченгетата 2,5 ч. дойдоха и ми разправят простотии просто не ми се обяснява. Само Ще кажа че единия дет беше шеф на групата за малко да ми скъса нервите но добре че не успя.
Е стига съм ви занимавал с моите проблеми, искам да ви попитам понеже и на мен си стоят дупките под дръжките а чух че имало някакви метални планки които се монтират под самата дръжка вие чували ли сте и откъде могат да се намерят.

Потребителски аватар
amikus
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

е

Мнениеот amikus » Сря 05 ное 2008 10:17

А колко трябва да си изпаднал да откраднеш задната чистачка на голф3?Бях си я купил за 4.50 лева и само мажеше.Тези момчета са много смели имат ли си на идея че ако го вида ще понесе демидж за 4500 лева?

Потребителски аватар
DimitarBT
Автомобил: VW Passat B3
Двигател: 2E
Контакти:

Мнениеот DimitarBT » Сря 05 ное 2008 10:56

dzola написа:алармата е необходима за да чуеш....от там пушка/нож !! това е начина срещу тези наркомани!

единствено това е спасението.стига да ги чуеш.

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Сря 05 ное 2008 12:47

DimitarBT написа:
dzola написа:алармата е необходима за да чуеш....от там пушка/нож !! това е начина срещу тези наркомани!

единствено това е спасението.стига да ги чуеш.

И после да ги лежа ли ?
Чудно ми е кой си вкарва главата в торбата за 2-3-4-5-6к :(

Върни се в “ОФФ-Топик - други”