Казус:Ако искаме да се жалваме от стройтелен обект..

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
dragomir1402
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dragomir1402 » Пет 08 фев 2008 23:15

сори,не е срамно да сгрешиш, ако си признаеш естествено, въпреки че бих поспорил щото не ми се вярва собствениците на земята да строят новата сграда, а относно жалбите до РДНСК и прокуратурата-пътеката е утъпкана

Последна промяна от dragomir1402 на Пет 08 фев 2008 23:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пет 08 фев 2008 23:30

dragomir1402 написа:това за акт 16 е чувай гергино, актовете са от 1 до 16, акт 16 се иднава след оглед отприметелна комисия от ДНСК, пожарната, хеи, и тем подобни служби, то ясно че блок ще има, освен това щом вече има една кооперация построена тя сигурно си има и съответните документи.
пускайте жалба в РДНСК-софия, още една до прокуратурата за причинени имуществени и неимуществени щети, и тогава отивайте на преговори с инвеститора, ако се споразумеете отегляйте жалбата и толкова.
не е зле да проверите дали по плана вашата улица е предвидена за подход на този строителен обект, ако е предвидена-лошо щеги търпите, ако не е жалба след жалба, до РДНСК вичи ви казах, до инспекцията по труда че работят до късно и в почивни дни, до РИОКОЗ че замърсяват и така наред

бате ти къде живееш бре??? е от такива хора като тебе , много хора губят много пари , не става дума за инвеститори , ами и за собственици на местото и т.н :idea: и от кога ХЕЙ присъстваа на акт 16 ?

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пет 08 фев 2008 23:34

hooligans написа:
dragomir1402 написа:това за акт 16 е чувай гергино, актовете са от 1 до 16, акт 16 се иднава след оглед отприметелна комисия от ДНСК, пожарната, хеи, и тем подобни служби, то ясно че блок ще има, освен това щом вече има една кооперация построена тя сигурно си има и съответните документи.
пускайте жалба в РДНСК-софия, още една до прокуратурата за причинени имуществени и неимуществени щети, и тогава отивайте на преговори с инвеститора, ако се споразумеете отегляйте жалбата и толкова.
не е зле да проверите дали по плана вашата улица е предвидена за подход на този строителен обект, ако е предвидена-лошо щеги търпите, ако не е жалба след жалба, до РДНСК вичи ви казах, до инспекцията по труда че работят до късно и в почивни дни, до РИОКОЗ че замърсяват и така наред

бате ти къде живееш бре??? е от такива хора като тебе , много хора губят много пари , не става дума за инвеститори , ами и за собственици на местото и т.н :idea: и от кога ХЕЙ присъстваа на акт 16 ?
явно има нова мода :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
hooligans

Мнениеот hooligans » Пет 08 фев 2008 23:41

Значи , като си некомпетентен не давай мнения :idea: ДНСК излиза с становище САМО и единствено ако сградата е над кота курниз 15 :idea: ако е под се занимава дадената община :idea: не заблуждавай човека а замълчи :idea:
ПП: актовете са 14,15 и 16
14: от конструкторите и строителите
15: от строителите и собствениците
16: под кота курниз 15 от общината и над от ДНСК

ППП: другите актове са формалност от която никой не се интересува :idea: :idea:

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Съб 09 фев 2008 0:06

какво се чудиш има хора дето пишат жалби и за боклука около кофите...
или пък за изоставена каравана на съседен празсен терен...

абе на какви работи съм се нагледал...
ама като пишат път ония са длъжни да проверят
веднъж дори тръгнаха да пишат акт защото сме сложили колчета на тротоара а те моля ти се пред съседния имот mhihi

някой хора живеят с мисълта че трябва всичко да проследят всичко да знаят и на всички да пречат и жалби и доноси да пишат...

Потребителски аватар
hooligans

Мнениеот hooligans » Съб 09 фев 2008 0:07

DragoGT написа:какво се чудиш има хора дето пишат жалби и за боклука около кофите...
или пък за изоставена каравана на съседен празсен терен...

абе на какви работи съм се нагледал...
ама като пишат път ония са длъжни да проверят
веднъж дори тръгнаха да пишат акт защото сме сложили колчета на тротоара а те моля ти се пред съседния имот mhihi

някой хора живеят с мисълта че трябва всичко да проследят всичко да знаят и на всички да пречат и жалби и доноси да пишат...

дам , като колегата по горе mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
dragomir1402
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dragomir1402 » Съб 09 фев 2008 0:22

абе хора, не аз съм тръгнал да пиша жалби, човека търси решение на проблема си, ако въросния строител беше разбран щеше ли да я има темата въобща във форума. аз нося критики и не ми пука особено кой и как коментира скромната ми особа, но преди да се занимавате с мен помогнете на човека, оставям това на вас, признавам по компетентни сте :D

Потребителски аватар
hooligans

Мнениеот hooligans » Съб 09 фев 2008 0:58

dragomir1402 написа:абе хора, не аз съм тръгнал да пиша жалби, човека търси решение на проблема си, ако въросния строител беше разбран щеше ли да я има темата въобща във форума. аз нося критики и не ми пука особено кой и как коментира скромната ми особа, но преди да се занимавате с мен помогнете на човека, оставям това на вас, признавам по компетентни сте :D

колега , освен че твоите коментари бях подвеждащи , преди твоите коментари имаше хора които бяха обяснили кое , как и защо :idea: ти даде някакви станни и толкова обедителни факти и предложения, че човек ако не разбира би ти се вързал :idea:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”