Съвет за микровълнова с грил
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Stivi написа:dekata написа:Tyan написа:грила е колкото да направи приятна коричка понеже микровълнова само не може ..и до там ...трябва си печка
Подкрепям напълно.Изобщо не го ползваме грила.За принцесите си ползваме обикновен парти-грил.
Просто забрави да готвиш на микровълновата-това си е уред за подгряване/размразяване и пуканки
Аз имам доказани тестове какво представлява една микровълнова, поради тази причина никога няма да я ползвам, за каквото и да било. За пунканки можеби само.
- Cyberloner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tinko написа:Stivi написа:dekata написа:Tyan написа:грила е колкото да направи приятна коричка понеже микровълнова само не може ..и до там ...трябва си печка
Подкрепям напълно.Изобщо не го ползваме грила.За принцесите си ползваме обикновен парти-грил.
Просто забрави да готвиш на микровълновата-това си е уред за подгряване/размразяване и пуканки
Аз имам доказани тестове какво представлява една микровълнова, поради тази причина никога няма да я ползвам, за каквото и да било. За пунканки можеби само.
и какво представлява освен един осцилатор, който трепти с резонансна честота на водната молекула?
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами витамините отиват на вятъра и все едно ядеш гума!
И не е осцилатор, принципно за осцилатор се води да!
Ако трябва да съм откровен си е баш радио предавател или импулсен генератор, то все тая с много пауер на мн висока честота.

И не е осцилатор, принципно за осцилатор се води да!
Ако трябва да съм откровен си е баш радио предавател или импулсен генератор, то все тая с много пауер на мн висока честота.

Последна промяна от Tinko на Пон 11 фев 2008 22:09, променено общо 1 път.
- Cyberloner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Cyberloner написа:витамините дават фира заради високата температура, не заради начина по който е достигната. А телефоните и яйцето не знам защо ги намесваш освен ако не ползваш микровълновата за възглавница докато работи.ако искаш свари 1 пържола на котлона и 1 свари в микровълновата и потърси разлика

Така е разлика има само на жар когато е!
Разликата колега тепърва скорощните поколения ще я усетят.
Като почне ракче тук ракче там.
Иначе ако искаш и на Уран-235 я изпечи.

Въпроса е какво ядеш, и какво ти се наслагва в организма, а в днещно време е това, телефона до главата работа, по обед полуфабрикатите в микровълновата, тепърва ще са последствията от това нещо.
ПС
И все пак витамините в микровълновата ще са по-малко ( да не кажа никакви ) от колкото в нормалната фурна.
- Cyberloner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ще са по-малко защото в нормалната фурна водата намалява рязко а без да са разтворени молекулите трудно влизат в реакции и все пак количеството им е пренебрежимо малко. А относно раковете и поколенията... от както микровълновата се ползва при американците са минали 1-2 поколения и увеличение в раковите заболявания няма, има в затълстяването, щото тия fast food са наистина боклуци ама за това пък количеството на тропс къщите и подобните им заведения се увеличава 

- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
Не на мъкровълновите фурни казвам аз!Освен за пуканки с масло и да топля водата да мием бебешко дупе като забравим да включим бойлера,за друго не се ползва.Купи си нормална печка,с 2 керамични котлона.Топли за отрицателно време всичко и пече както трябва да се пече.Не облъскан умрял добитък от нещо дето трбва да се ползва за радио а не за готвене.Тъй си мисля аз де,не те ангажирам с мнението си.Такива магнетрони имахме в казармата на станцията.Като се качиш за 2 мин да смениш кода и после цял ден ти се върти главата.Мани ве,и ти ще ми готвиш на тва.
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Всякакви микроорганизми умират когато вълната мине през тях.
А вълната която е там, е същата като радио вълната.
Нещо което отворено спира всички ГСМ-и, Уаиарлес устройства, станции и смущава телевизори, радиа и какво ли не още и работи в диапазон от 1-8Гхц и всичкото това се влиае в 10-ки километри. Мощноста на генератора е около 350Вата ( не говоря за ел. консумация а за мощност на предаване на вълната, при тази мощност се излъчва и радиация ). Ако успееш да си сложиш ръката за 1 секунда вътре, червените ти кръвни клетки ще станат на чирус.
Просто някак си нежелая да топля гозбата си вътре, който иска да яде боклуци да я ползва.
А вълната която е там, е същата като радио вълната.
Нещо което отворено спира всички ГСМ-и, Уаиарлес устройства, станции и смущава телевизори, радиа и какво ли не още и работи в диапазон от 1-8Гхц и всичкото това се влиае в 10-ки километри. Мощноста на генератора е около 350Вата ( не говоря за ел. консумация а за мощност на предаване на вълната, при тази мощност се излъчва и радиация ). Ако успееш да си сложиш ръката за 1 секунда вътре, червените ти кръвни клетки ще станат на чирус.
Просто някак си нежелая да топля гозбата си вътре, който иска да яде боклуци да я ползва.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”