Момчета, бих искал и аз да се консултирам с вас относно следната конфигурация:
Aser AS 5920 G
CPU - T5450 (1.66 Ghz, 2Mb cache)
display - 15.4" 1280x800
RAM 2 Gb 667 Mhz
HDD 250 Gb 5.4k SATA
DVD Super Multi D2
Video GF 8600 256 Mb Turbo cache
Dolby Sound
Express card slot
Bluetooth
4 x USB
IEEE 1394
1 x HDMI
5 in 1 card reader
Camera 0.3 Mp
IR Port
LAN
WiFi b/g/n
Tv Out
Windows Vista Home Premium
И всичко това за 1760 лв. И тъй като трябва да взема два броя, казаха ми че ще ми направят 5 % отстъпка.
Моля за вашето мнение.
експертно мнение за лаптоп?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
bboikov написа:В книжката към компютъра трябва да пише. Общата производителност на 64-битовата конфугурация е много по-голяма, разликата е очевидна без значение до колко си на "ти" с компютрите. Желателно е щом е нов да е 64-битов. Все пак живеем в 2008г. нали? Тези конфигурации вече са стандарт 2 години, т.е. от две години 32-битови компоненти все по-малко се произвдеждат. Доколкото съм запознат от началото на тази година 32-битовите дъна и процесори изобщо са спрени от производство. Логичен е въпроса: Какво купуваме, щом на пазара все още има 32-битови компютърни конфигурации?
Нищо не намирам в книжката

- bboikov
- Автомобил:
- Двигател:
Rabbit_TDI можеш на направиш справка по точното описание на модела в Google. Все някъде трябва да пише, иначе ако няма операционна система на него, теглиш една 64-битова Виста и ако се инсталира нямаш грижи. В арена има една за DELL, не изисква сериен номер, много добре върви.
ВСИЧКИ ЛАПТОПИ НА ПАЗАРА СА НАДЕЖДНИ, ПРОСТО ЗАЩОТО ИМАТ ГОЛЯМА ГАРАНЦИЯ И СМЕ ЧЛЕНОВЕ НА ЕС. В БЪЛГАРИЯ ОТДАВНА НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ КОМПЮТРИ И ЧАСТИ, КОИТО НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО. МОЖЕ ДА НЕ СА С ДОБРИ ПАРАМЕТРИ И ВЪЗМОЖНОСТИ, НО РАБОТЯТ. НАВРЕМЕТО ИМАШЕ ЕДНА ДОСТА ИЗВЕСТНА ФИРМА, КОЯТО ПРЕДЛАГАШЕ ЧАСТИ И КОМПЮТРИ, КОИТО ГОРЯТ ЧЕСТО, НО ЩОМ СЪМ И ЗАБРАВИЛ ИМЕТО, ТО ЗНАЧИ ОТДАВНА Е БИЛО. Е може и аз да съм остарял

ВСИЧКИ ЛАПТОПИ НА ПАЗАРА СА НАДЕЖДНИ, ПРОСТО ЗАЩОТО ИМАТ ГОЛЯМА ГАРАНЦИЯ И СМЕ ЧЛЕНОВЕ НА ЕС. В БЪЛГАРИЯ ОТДАВНА НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ КОМПЮТРИ И ЧАСТИ, КОИТО НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО. МОЖЕ ДА НЕ СА С ДОБРИ ПАРАМЕТРИ И ВЪЗМОЖНОСТИ, НО РАБОТЯТ. НАВРЕМЕТО ИМАШЕ ЕДНА ДОСТА ИЗВЕСТНА ФИРМА, КОЯТО ПРЕДЛАГАШЕ ЧАСТИ И КОМПЮТРИ, КОИТО ГОРЯТ ЧЕСТО, НО ЩОМ СЪМ И ЗАБРАВИЛ ИМЕТО, ТО ЗНАЧИ ОТДАВНА Е БИЛО. Е може и аз да съм остарял

- bboikov
- Автомобил:
- Двигател:
Ами хубав е, но доколкото ми е известно въпросната фирма е дистрибутор, а не вносител, така че вероятно може да се намери с някой лев надолу. Този модел е от по-висок клас и има смисъл да го взимаш ако ще можеш да му изкараш парите. Взимат ги предимно за видео обработка на място и HD камери, иначе можеш само да джиткаш NFS на него.
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
ббойков, ако отговара е за мен, благодаря. Нямаше смисъл чак три пъти, но разбирам че държиш да ми отговориш
Ами аз не съм фен на НФС, ама обикновенно на компира си бачкам с Аутокад, гледам филми, бацам по някоя и друга игра или чета форума. В последно време поодъртях и ме мързи много, та гледам да ми е удобно кеф от дивана, кеф от леглото
Та понеже държа на качествени неща -> въпроса ми е това добро ли е? Точно Делл в офиса нямаме и нямам наблюдения. А иначе не държа на Вуду, просто там го намерих. Незнам кой е официалния представител и къде продава.

Ами аз не съм фен на НФС, ама обикновенно на компира си бачкам с Аутокад, гледам филми, бацам по някоя и друга игра или чета форума. В последно време поодъртях и ме мързи много, та гледам да ми е удобно кеф от дивана, кеф от леглото

Та понеже държа на качествени неща -> въпроса ми е това добро ли е? Точно Делл в офиса нямаме и нямам наблюдения. А иначе не държа на Вуду, просто там го намерих. Незнам кой е официалния представител и къде продава.
- bboikov
- Автомобил:
- Двигател:
От техническа гледна точка разлика между последите версии на Аутокад и NFS няма, има разлика в предназначението на софтуера. Искам да кажа, че и едното и другото гълта много ресурси на компютъра. Да става, компютъра е много добър, но можеш да минеш и с по-евтина конфигурация от порядъка на 1400-1500 лева на Tohiba, Dell, Aser т.н. Тази конфигурация ти е необходима ако закачаш камера с Хайдефинишън, за това е и порта ieee 1394, както и сериозната видеокарта.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”