Към скептично настроените колеги ,днес ходих до технополис и нещата се уредиха Как стана това:
-Добър ден искам да направя рекламация на стока
-Да за какво става въпрос
аз обяснявям на госпожицата
-Добре ще приемем рекламацията
-
-Дайте касова бележка,гаранционна карта и донесете продукта /той стои на топло в колата/ще трябва да попишем
-Да и в книгата за рекламации също /аз подготвен предварително защото на база тази книга ако превишат 1 месец ремонт ще следват други мероприятия/
-Да естествено
Пише тя в книгата пише и приемо -предавателен протокол и отива да го копира за един екземпляр за мен
Чакам
Идва тя
-Сега видях че гаранцията е изтекла
-Аз никога не съм казвал че са в гаранция /от това следва ,че като ви се повреди нещо не го мъкнете в сервиза а идете и го тръснете в магазина защото имате договор с тях а не с сервиза .
-Ама трябва да го занесете в сервиза за платен ремонта
-Оооо по /започвам член ,раздел алинея/ мен не ме интересува къде ще ги носите
-

.Ще трябва да попитам
Ходи къде ходи
-Ще приемем рекламацията
Подписи ,разменихме си телефоните
През цялото време бях убедително любезен
Момчета търсете си правата Моят приятел не е за 70 -80 лв Затова се заех аз. Въпроса е принципен Тази Държава или ще се оправя или....
С думи като "не си заслужава, не се занимавай" и т.н до никъде няма да стигнем
Искам да подчертая ,че такава рекламация /по-друг повод/правя за втори път Тогава бях по зъл и вдигнах такава валянка че Управителя не само подмени уреда ами беше готов и още един да ми даде сама и само да млъкна
P.s Жената влезна в магазина с думите "Аз не съм с теб......скандалджия"и отиде да разглежда