dkalfov tuning (продължението) ;]
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил: corrado
- Двигател: pg
- Контакти:
FreeSoul написа:Защо си мисля, че това е виртуално и че няма решетка истинска

- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
dkalfov написа:FreeSoul написа:Защо си мисля, че това е виртуално и че няма решетка истинска![]()
![]()
![]()
ела на ним в неделя лъснах си виртуалния мартинс
ако не ти харесва не идваи да ти правя ако ти харесва кажи не била истинска ц-ц-ц-ц и не е крива на моята кола стана крива но ми беше първата а тази стана наистина добре изпъната просто има една счупена щипка и седи малко накриво
Браво пич, евала страшна е станала, нямам думи просто.....дано се почувстваш по-добре.
п.с с това изказване определено няма да дойда да ми правиш решетка...и не само
-
- Автомобил: corrado
- Двигател: pg
- Контакти:
Anbuch написа:Бравос, човека е майстор по решетките. Изработва всякакви - и малки и големи http://i.data.bg/08/01/09/748871_orig.jpg

- Persefona
- Пололизирана
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
FreeSoul написа:dkalfov написа:FreeSoul написа:Защо си мисля, че това е виртуално и че няма решетка истинска![]()
![]()
![]()
ела на ним в неделя лъснах си виртуалния мартинс
ако не ти харесва не идваи да ти правя ако ти харесва кажи не била истинска ц-ц-ц-ц и не е крива на моята кола стана крива но ми беше първата а тази стана наистина добре изпъната просто има една счупена щипка и седи малко накриво
Браво пич, евала страшна е станала, нямам думи просто.....дано се почувстваш по-добре.
п.с с това изказване определено няма да дойда да ми правиш решетка...и не само
Няма нужда от заяждания сега!

Колегата се труди много и решетката стана страхотна, ако не ти харесва, никой не те кара да правиш каквото и да е било.

Никой не кандидатства да прави нещо за теб и тази тема НЕ Е ПУСНАТА С КОМЕРСИАЛНА ЦЕЛ
Колегата не се занимава с правене на решетки или затъмняване на стопове

Предложихме ти да дойдеш и да развенчаеш мита за "виртуалната решетка", ако не желаеш - твоя воля

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Браво
Сега малко факти:
1. Решетката не е крива. Крива е долната лайсна и пак тя повдига леко решетката на една страна. Цялата тази работа създава илюзията за крива предница като цяло
2. Решетката не е виртулана. Моята стана само ден преди това и в темата съм пуснал доста снимки от самият процес. Ако искате да видите виртуална решетка, погледнете червеното ми поло в гаража. Дневната снимка е пипната с Paint, а вечерната е истинска

Сега малко факти:
1. Решетката не е крива. Крива е долната лайсна и пак тя повдига леко решетката на една страна. Цялата тази работа създава илюзията за крива предница като цяло

2. Решетката не е виртулана. Моята стана само ден преди това и в темата съм пуснал доста снимки от самият процес. Ако искате да видите виртуална решетка, погледнете червеното ми поло в гаража. Дневната снимка е пипната с Paint, а вечерната е истинска

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Stivi написа:Сигурен съм че сега всички се заглеждат в колата като минешЧестно колега,мислиш ли че някой освен теб ще забележи този "тунинг" та му обръщаш чак такова внимание
идол си ми вече

а мислиш ли че с това мнение си много вървежен вече или мечтаеш да се видиш у бисерите , ако е така , промени подхода!!!
ебати спама

бтв , колежка колега , колежка е обръщението

Върни се в “ОФФ-Топик - други”