Автостоп +/-
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Ото Кац
- Автомобил:
- Двигател:
Wizi написа:Това, което може би не всички знаете е, че в Германия те грози много сериозна глоба, ако си чакаш на авто стоп и мине полиция покрай теб. За Англия съм 99% сигурен, че въпроса седи по същия начин. Няма да се очудя ако и в повечето европейски страни е така.
Абсолютно. В Италия знам, че автостопа също е инкриминиран.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:

-Абе каква е тази специална работа?
-Ами свирки е

Та тогава стоплих, че е труженичка ...
Вторя път гледам маха едно русо гадже с дълга къдрава коса. Спирам, отварям прозореци и като се извърна - то мъж с перука - че като скочих на газта, полвин час свиреха гумите

Та трябва да се внимава много със стопаджиите

- biol
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
пътувал съм на стоп и качвам
редовно когато съм в сливница и тръгвам сутрин за бачкане спирам на спирката и качвм които е за софия
ама имал съм изпълнения на подбалканската едно момиче хубаво облечено не като тази по горе маха и аз спирам няма да седи на пътя,
а в колата съм с жената и детето беше много учтива извинисе че чака друго
редовно когато съм в сливница и тръгвам сутрин за бачкане спирам на спирката и качвм които е за софия
ама имал съм изпълнения на подбалканската едно момиче хубаво облечено не като тази по горе маха и аз спирам няма да седи на пътя,
а в колата съм с жената и детето беше много учтива извинисе че чака друго
- teneketo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Smile аз два пъти съм гафил със стопаджиите и вече внимавам много. Веднъж една мацка ми маха, спирам и я питам за къде? и тя ми вика "ми аз съм на работа". Ами и аз съм, айде качвай се, че бързам. А тя - мойта работа е по-специална.
-Абе каква е тази специална работа?
-Ами свирки е Smile
Та тогава стоплих, че е труженичка ...Станахме двама. Аз избягвам да качвам стопаджии , но в редките случаи в които съм спирал ситуацията е била подобна . Даже веднъж имах среща с гаджето да я взема от пътя а малко преди това стоят некакви "мацки" ( после видех , че са чисти травестити) и аз спирам .
Незнам от къде ме е скивало гаджето та после обяснения![]()
- Birdie
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе по принцип не качвам, но миналото лято като се бяхме забили над резиденция Перла на морето из едни гори, някакво тракийско светилище да ходим да гледаме и като се изля един порой, не е истина просто какъв дъжд плющеше и викам майната му на светилището, давам обратно и под едно дърво застанали момче и момиче, ама мокри не до кости, ами не знам докъде, други коли нямаше, може би и нямаше да минат скоро, и момичето свенливо вдига ръка, е спрях, естествено, и ги качих, защото бронхопневмонията не им мърдаше според мен и беше много смешно, момичето вика: "Ама ще ви намокрим седалките, дайте да постелем нещо" Абе викам майната им на седалките, като съм спрял, качвайте се, та ги закарах, бяха на къмпинг на Каваците, а аз бях към Черноморец....
та в такива случаи винаги бих помогнал, хора сме, жал ми става да не помогна на човек в нужда, но иначе на някакви дрипави с обеци не знам къде си не бих спрял.....
та в такива случаи винаги бих помогнал, хора сме, жал ми става да не помогна на човек в нужда, но иначе на някакви дрипави с обеци не знам къде си не бих спрял.....
Когато бях войник успях да се скатая за около 1 месец на един радиопост високо в Пирин. Веднъж се наложи да слизам с една радиостанция до поделението. Радиостанцията беше лампова и тежеше като атомна бомба. Та слязох аз от планината до шосето с надеждата някой да ме качи. След доста махане реших да тръгна пеш и да продължа да махам, че имах и срок до кога да пристигна. Около 30 - 35 км никой не ме качи. Чак последните 4-5 км един зиладжия спря и ме откара почти до поделението. Бях му много благодарен, че вече гълпех крачките. Това беше първият ми и единствен автостоп. Така намразих автостопаджийството и стопаджии не качвам. Разбира се на войници винаги спирам, дори ги карам до селата им ако са ми близо до главния път. Е качвал съм няколко пъти и пътници от закъсали автобуси, особено на магистралата.
Все пак със стопаджиите трябва да се внимава.
Все пак със стопаджиите трябва да се внимава.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”