Автостоп +/-

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Качвате ли стопаджии?

Да, винаги, когато имам място в колата
9
18%
Не, никога, много е опасно...
40
82%

Общо гласове: 49
Потребителски аватар
Wizi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Wizi » Пон 25 юли 2005 18:27

Това, което може би не всички знаете е, че в Германия те грози много сериозна глоба, ако си чакаш на авто стоп и мине полиция покрай теб. За Англия съм 99% сигурен, че въпроса седи по същия начин. Няма да се очудя ако и в повечето европейски страни е така.

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Пон 25 юли 2005 18:27

PL-16v написа: а оня само вика сега няма да успееееешшшшшшш :D :D :D 8)
xa xa xa xa xa xa xa xa xa сигурно му е бил последния автостоп

Потребителски аватар
Ото Кац
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ото Кац » Пон 25 юли 2005 18:30

Wizi написа:Това, което може би не всички знаете е, че в Германия те грози много сериозна глоба, ако си чакаш на авто стоп и мине полиция покрай теб. За Англия съм 99% сигурен, че въпроса седи по същия начин. Няма да се очудя ако и в повечето европейски страни е така.

Абсолютно. В Италия знам, че автостопа също е инкриминиран.

Потребителски аватар
PL-16v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PL-16v » Пон 25 юли 2005 19:38

Maks написа:
PL-16v написа: а оня само вика сега няма да успееееешшшшшшш :D :D :D 8)
xa xa xa xa xa xa xa xa xa сигурно му е бил последния автостоп

1000% Батенце :D :D :D 8)

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пон 25 юли 2005 20:35

По Тошово време качвах сега не-просто лош кусмет 2-3 ма пушат без да питат а мразя да се пуши в колата :x стопаджийки бих качил ама де късмет да съм без жената и детето :(

Потребителски аватар
gti_power
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gti_power » Пон 25 юли 2005 21:27

Bratt написа:......то в тая държава дет' живеем :( .......

мдам , мен ме е шубе

но по пътя софия варна като хвана отбивката за Троян обикновено ако има някой пич или пичка ги качвам щото почти винаги са за Троян ..

до сега сам возил 3 мацки само ....
:)

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пон 25 юли 2005 22:27

:) аз два пъти съм гафил със стопаджиите и вече внимавам много. Веднъж една мацка ми маха, спирам и я питам за къде? и тя ми вика "ми аз съм на работа". Ами и аз съм, айде качвай се, че бързам. А тя - мойта работа е по-специална.
-Абе каква е тази специална работа?
-Ами свирки е :censored: :)
Та тогава стоплих, че е труженичка ...

Вторя път гледам маха едно русо гадже с дълга къдрава коса. Спирам, отварям прозореци и като се извърна - то мъж с перука - че като скочих на газта, полвин час свиреха гумите :)

Та трябва да се внимава много със стопаджиите :)

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пон 25 юли 2005 22:52

Слжи една осветена икона да те пази от мъже в чорапогащи :D

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Пон 25 юли 2005 23:03

lol lol lol lol lol
Къртиш плочки направо

Потребителски аватар
biol
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот biol » Вто 26 юли 2005 8:30

пътувал съм на стоп и качвам
редовно когато съм в сливница и тръгвам сутрин за бачкане спирам на спирката и качвм които е за софия
ама имал съм изпълнения на подбалканската едно момиче хубаво облечено не като тази по горе маха и аз спирам няма да седи на пътя,
а в колата съм с жената и детето беше много учтива извинисе че чака друго

Потребителски аватар
teneketo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teneketo » Вто 26 юли 2005 9:59

Smile аз два пъти съм гафил със стопаджиите и вече внимавам много. Веднъж една мацка ми маха, спирам и я питам за къде? и тя ми вика "ми аз съм на работа". Ами и аз съм, айде качвай се, че бързам. А тя - мойта работа е по-специална.
-Абе каква е тази специална работа?
-Ами свирки е Smile
Та тогава стоплих, че е труженичка ...
Станахме двама :D . Аз избягвам да качвам стопаджии , но в редките случаи в които съм спирал ситуацията е била подобна . Даже веднъж имах среща с гаджето да я взема от пътя а малко преди това стоят некакви "мацки" ( после видех , че са чисти травестити) и аз спирам .
Незнам от къде ме е скивало гаджето та после обяснения :?

Потребителски аватар
Birdie
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Birdie » Вто 26 юли 2005 10:40

Абе по принцип не качвам, но миналото лято като се бяхме забили над резиденция Перла на морето из едни гори, някакво тракийско светилище да ходим да гледаме и като се изля един порой, не е истина просто какъв дъжд плющеше и викам майната му на светилището, давам обратно и под едно дърво застанали момче и момиче, ама мокри не до кости, ами не знам докъде, други коли нямаше, може би и нямаше да минат скоро, и момичето свенливо вдига ръка, е спрях, естествено, и ги качих, защото бронхопневмонията не им мърдаше според мен и беше много смешно, момичето вика: "Ама ще ви намокрим седалките, дайте да постелем нещо" Абе викам майната им на седалките, като съм спрял, качвайте се, та ги закарах, бяха на къмпинг на Каваците, а аз бях към Черноморец....
та в такива случаи винаги бих помогнал, хора сме, жал ми става да не помогна на човек в нужда, но иначе на някакви дрипави с обеци не знам къде си не бих спрял.....

Потребителски аватар
Bliznak
Автомобил: MK6 Golf GTI
Двигател: 2010

Мнениеот Bliznak » Вто 26 юли 2005 11:15

С пасатора на тъста бях, порой...бяхме на едно язовирче до Лесидрен, и отиван до селцето да заредя биричка...когато на пътя един пич се завил през глава с яке и тича...а то вали...качих го и до центъра го закарах. Това ми е автостопа...само дето не ме е спирал той...ми аз се спрях /самоавтостоп:-)/

Потребителски аватар
valdo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valdo » Вто 26 юли 2005 11:49

Веднъж взех полицай на стоп на излизане от София към Перник. По едно време той вика да не карам чак толкова, той щял да ме оправи с куките, ама все пак... :)

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Вто 26 юли 2005 14:55

Когато бях войник успях да се скатая за около 1 месец на един радиопост високо в Пирин. Веднъж се наложи да слизам с една радиостанция до поделението. Радиостанцията беше лампова и тежеше като атомна бомба. Та слязох аз от планината до шосето с надеждата някой да ме качи. След доста махане реших да тръгна пеш и да продължа да махам, че имах и срок до кога да пристигна. Около 30 - 35 км никой не ме качи. Чак последните 4-5 км един зиладжия спря и ме откара почти до поделението. Бях му много благодарен, че вече гълпех крачките. Това беше първият ми и единствен автостоп. Така намразих автостопаджийството и стопаджии не качвам. Разбира се на войници винаги спирам, дори ги карам до селата им ако са ми близо до главния път. Е качвал съм няколко пъти и пътници от закъсали автобуси, особено на магистралата.
Все пак със стопаджиите трябва да се внимава.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”