стана ли време да си продадем колите?!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- bluefen
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
като изравним цените с цените в германия няма да се дига ве4е бензина и газта така 4е потарпете осхте малко до кум 2.50 лв мах 3
а газта 1.3лв поне толкова е в германия а за цеите на ко9лите има ясно обеснение откакто поляците влезнахга в ЕС купуват като обезумяли и не се пазарат щото непласхтат мита и от там се дигнаха цените тоест неможеш да се пазариш аиде успех и дано ..........заплатите се дигнат

- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
То бензина и газта едно на ръка , ами ако знаете каква "сопа" ни чака от догодина и по-догодина с данъците и гражданските .... Май забравихте за тях . В европа плащат по 300EUR на година граждански и данъци . Представяте ли си и тука като ги изравнят с там какво ще стане ???
И аз като си помисля за гражданската ми се изправя косата-минимална премия за 2006 -171лв....ужас...вместо да си постегне с тях човек нещо по колата,ще ги хвърли на вятъра
Покривала щета до 4 млн.лева,че аз няма да се блъскам в АЕЦ,,Козлодуй''.
Ама хак ни е ... овчи народ-шибана държава

- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:

IZZO, тея мойте приятели пак ми бяха на гости... от Лас Вегас. Горките хорица май няма повече да стъпят тука. Пича вика и той като тебе "пълни до горе" и лошо му е станало като е видял за кви пари става въпрос... вика "Човече, не ме брой повече... по-евтино ми излиза да отида на Хавайте или някъде на курорт и да си изкарам цялото лято там отколкото да дойда до България, за да си видя близките и приятелите..."
И аз седя и го гледам и ми е някак си безразлично и му завиждам донякъде че имаха неговите родители повече пари та да го пратят там... а не да си губи времето тука и да го обират от всякъде.