Въпроси за нокия 3230

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Вто 25 мар 2008 22:58

so.sec написа:
KingoftheROAD написа:Той Symbian-а не е ли Unix базиран? доколкото знам. Тогава е нормално да са мудни телефоните. Но пък и много възможности дава...

Мудни са колега... определено... макар че при новите които се изкарват на пазара този проблем до голяма степен е решен с по-бързи процесори и повече оперативна памет.
и видео ускорителите забрави брееееее :lol:

Потребителски аватар
KingoftheROAD
Автомобил: VW Transporter T4 1995
Двигател: ACU
Контакти:

Мнениеот KingoftheROAD » Сря 26 мар 2008 1:31

so.sec написа: ..този проблем до голяма степен е решен с по-бързи процесори и повече оперативна памет.

за какви ли толкова по пъргави мобилни процесори може да се говори на батерия? и какви ли толкова видеоускорители? Още малко и лаптоп ще стане ;)

Потребителски аватар
FaTDoG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот FaTDoG » Сря 26 мар 2008 3:29

Ми момчета работя в call center за Нокия всеки ден виждам проблемите им и така нататък,ако някой има въпроси да пита на лични,само имайте впредвид че предлагам само платените услуги, демек за софт и други работи - LILO&STICH или неговата тема която е много полезна или ми пишете да ви кажа къв софт пък после търсете из руските сайто ве за фрий софт.Но все пак ако някой има някакъв проблем ако мога ще помогна да пише лично съобщение и ще кажа какво препоръчваме на европейците да правят.Или ако проблема не е ясен какъв е, също питайте.Относно Н96, ще излезне до месец екслузивно за швейцария и австрия,ако видите Н96 знайте че е китайско менте или контрабанда от алпийските страни(малко вероятно Нокия работи с оторизирани дилъри и),както и много от Н95 с две сим карти :D Имайте впредвид, че на нокия Н96 батерията ще държи още по-малко,просто няма начин,но пък има аксесоар,който всъщност е голям акумулатор.Зареждате го един път и после може да си заредите телефона с него от 1-5 пъти.

Потребителски аватар
so.sec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот so.sec » Сря 26 мар 2008 16:09

KingoftheROAD написа:
so.sec написа: ..този проблем до голяма степен е решен с по-бързи процесори и повече оперативна памет.

за какви ли толкова по пъргави мобилни процесори може да се говори на батерия? и какви ли толкова видеоускорители? Още малко и лаптоп ще стане ;)

Веднага ти давам отговор - настоящия ми телефон е със
ARM 11 332 MHz процесор,
- 256 MB NAND Memory
- 128 MB SDRAM Memory
- 90 MB Free Executable RAM Memory

NGage 3D игри вървят безпроблемно.

И тук е момента да вмъкна една голяма "похвала" на Sony Ericsson, които в края на 2007 изкарват W960i - голяма гъзариика, TouchScreen, Handwriting Recognition, 8GB HDD....... и 190MHz процесор :xaxaxa :bowdown

Ей за това никога няма да си взема SonyEricsson. W960i върви като Трабант по нагорнище!

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 26 мар 2008 16:54

FaTDoG написа:Ми момчета работя в call center за Нокия всеки ден виждам проблемите им и така нататък,ако някой има въпроси да пита на лични,само имайте впредвид че предлагам само платените услуги, демек за софт и други работи - LILO&STICH или неговата тема която е много полезна или ми пишете да ви кажа къв софт пък после търсете из руските сайто ве за фрий софт.Но все пак ако някой има някакъв проблем ако мога ще помогна да пише лично съобщение и ще кажа какво препоръчваме на европейците да правят.Или ако проблема не е ясен какъв е, също питайте.Относно Н96, ще излезне до месец екслузивно за швейцария и австрия,ако видите Н96 знайте че е китайско менте или контрабанда от алпийските страни(малко вероятно Нокия работи с оторизирани дилъри и),както и много от Н95 с две сим карти :D Имайте впредвид, че на нокия Н96 батерията ще държи още по-малко,просто няма начин,но пък има аксесоар,който всъщност е голям акумулатор.Зареждате го един път и после може да си заредите телефона с него от 1-5 пъти.
ех,сега гледам в един от руските сайтове почнаха да изчезват разни програмки(предполагам и препратките които са в темата ми)ще започнат да дават "дефекти" има ли тва нещо общо с нокия ?

п.п.

сериозно съм се замислил да ги сваля някъде че незнам вече кво да очаквам от нокиа и останалите като епок ;ханди и останалите+ геймлофт и цялата серия с игрите????

Потребителски аватар
FaTDoG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот FaTDoG » Сря 26 мар 2008 19:48

Сваляй сваляй!!! В европа са почнали яко да се борят срещу тоя софт, а нокиа са доста голямо име в Европа. Не сме чули наскоро да има нещо масивно,ама имаше наскоро проблем в Австрия с един от партньорите на Нокиа и имаше доста драстични мерки, за това нищо чудно да са почнали някаква кампания,тъй като сега Нокиа печелят доста от софт ( www.softwaremarket.nokia.com )

Потребителски аватар
Plehi
Автомобил: Passat B8 T4 Touareg W140
Двигател:

Мнениеот Plehi » Сря 26 мар 2008 20:13

Наистина 3230 е вече стар смарт,а различен от Н серията,но по-добър телефон е 6630-ката :wink: Иначе за още малко парички ще си вземеш Н70,а ако имаш желание за нещо по-добро мога да ти предложа моята Н93-ка :P

Потребителски аватар
Scirocco GT II
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Въпроси за нокия 3230

Мнениеот Scirocco GT II » Чет 27 мар 2008 21:32

LuIS написа:Здравейте..
Решил съм да си взема такава нокия..
До сега не съм имал смарт и ми е интересно на колко време се преинсталва симбиана и как става цялата процедура? Сам мога ли да се справя или се ходи в сервиз?
Някой ако знае слаби места на този телефон да казва..
Ако имате правена снимка с такъв телефон моля покажете я :)

:wink:

Колега хубаво си се ориентирал към Нокиа със Симбиан, но не точно тоя модел, по- добре дай малко повече кинти и си вземи някой друг- точно този е мм как да кажа- неудачен.

Потребителски аватар
LuIS
Автомобил: Audi A4 S-Line 2002
Двигател: 1.9 AWX

Мнениеот LuIS » Вто 08 апр 2008 20:16

е да се похваля.. вече имам 3250.. но незнам пин кодовете за да мога да го заключа.. как може да ги хакнем?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”