ти хубаво ще го купиш ама без цифрова телевизия забрави...
ще е все едно гледаш клипчета от vbox7
аз имам такъв тв само че 32 или 36 инча незнам гледам го от 5 метра и пак е размацано. Ако знаех, че ще е така няма да си купувам

въпрос за LCD телевизор
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
Значи, аз преди около два месеца и половина си взех Самсунг 32 инча.
Телевизора го взех от техномаркет , но ми направи впечатление, че не можеха да открият такъв без дефект. След около 30мин. ровене по скрадовете, успяха да изровятэ един.
Лично мнение ако имаш повече пари си вземи нещо Сони, Панасоник.
Самсунга е по евтина алтернатива, въпреки че моят ми излезе 1370 кинта.
Телевизора го взех от техномаркет , но ми направи впечатление, че не можеха да открият такъв без дефект. След около 30мин. ровене по скрадовете, успяха да изровятэ един.
Лично мнение ако имаш повече пари си вземи нещо Сони, Панасоник.
Самсунга е по евтина алтернатива, въпреки че моят ми излезе 1370 кинта.

- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
G3 написа:ти хубаво ще го купиш ама без цифрова телевизия забрави...
аз имам такъв тв само че 32 или 36 инча незнам гледам го от 5 метра и пак е размацано. Ако знаех, че ще е така няма да си купувам
Не е така много зависи от телевизора както писах по нагоре аз съм на кабелна и всички мислят че ги лъжа картината при мен е перфектна Мой приятел си взе самсунг С Булсатком е и се обажда на познат техник да му каже че картината е противна Попитаха го какъв телевизор си е купил след неговия отговор :самсунг -последва -да си питал преди да купуваш Така че цифровата не е гаранция за качество
Сигурно е по добре с цифрова /лично аз не видях кой знае каква разлика като го пробвах на булсатком/Но зависи от тунера на телевизора
- raiders
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз преди месец щях да дам над 3000лв. за LCD, но реших да изчакам малко
, ТВ който се спрях бяха Сони KDL-40V3000 и Шарп LC-42X20E, исках или 40" или 42", за друга марка не бих дал толкова пари, а да 100% исках да е FULL HD ( ще гледам основно фими с качество 1080, а не телевизия) и разбира се 100херца, но там цената е с 700-1000лв. отгоре

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Филипс е марката според мен, първо съдейки от монитора който ползвам и от телевизори на приятели. Баща ми си купи Сони бравия 32 инча и на аналогова кабеларка е гола вода и два пръста швепс отгоре в сравнения със 32 инчов филипс включен на същото кабелче. Немога да упомена точния модел на филипса обаче, но не е с FULL HD a другата рейди резолюция.
Преди Нова Година ходих да разгледам новия Техномаркет в Монтана и дали от настройките или от какво, но от мониторите само филипсите даваха перфектна картина.
П.С Не е за пренебрегване и гаранцията за 0 изгорели пиксели при избор на телевизор
Преди Нова Година ходих да разгледам новия Техномаркет в Монтана и дали от настройките или от какво, но от мониторите само филипсите даваха перфектна картина.
П.С Не е за пренебрегване и гаранцията за 0 изгорели пиксели при избор на телевизор
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
mely написа:G3 написа:ти хубаво ще го купиш ама без цифрова телевизия забрави...
Не е така много зависи от телевизора както писах по нагоре аз съм на кабелна и всички мислят че ги лъжа картината при мен е перфектна Мой приятел си взе самсунг С Булсатком е и се обажда на познат техник да му каже че картината е противна Попитаха го какъв телевизор си е купил след неговия отговор :самсунг -последва -да си питал преди да купуваш Така че цифровата не е гаранция за качество
Сигурно е по добре с цифрова /лично аз не видях кой знае каква разлика като го пробвах на булсатком/Но зависи от тунера на телевизора
Аз пък гледах Булсат на Neo - със матрица на Samsung -

- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Много ми е любопитно има ли TFT LCD телевизори с пропорции 4:3 и ако има защо ги няма в България...ако имаше с удоволствие бих си купил такъв,все пак 16:9 е повече за филми от компютъра...излъчваните програми на повечето телевизии са предвидени да се гледат на 4:3 екран и на широкоекранните изглеждат странно.
Изобщо кое наложи такава драстична промяна в пропорциите?
mod edit: zmej Пиша ти в мнението, щото не е много по темата, ама за това "Изобщо кое наложи такава драстична промяна в пропорциите?" - много ясно, трябва да си купиш нов телевизор, няма да караш с тоя на баба си, и производителите са хора, и те трябва да ядат... След 4-5 години очаквам да се появи и 18/9.5. Между другото, вече и да искаш, няма да можеш да караш с телевизора на баба си - в момента много строго е регламентирано понижаването на качеството на електрониката - RoHS-a и е*а мамата, сега научавам, че се готви и RoHS2...
mod edit: zmej Пиша ти в мнението, щото не е много по темата, ама за това "Изобщо кое наложи такава драстична промяна в пропорциите?" - много ясно, трябва да си купиш нов телевизор, няма да караш с тоя на баба си, и производителите са хора, и те трябва да ядат... След 4-5 години очаквам да се появи и 18/9.5. Между другото, вече и да искаш, няма да можеш да караш с телевизора на баба си - в момента много строго е регламентирано понижаването на качеството на електрониката - RoHS-a и е*а мамата, сега научавам, че се готви и RoHS2...
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
бегай,ма бегай от самсунгааа.....
случка:мой приятел иска телевизор,избра си самсунга ок.....
отивам да му го купя зимам го и го нося...
3 дена и ми звъни...
Епаааа....целия кинескоп предава на петна
носи го и викат ше го сменят ма нямали от тоя модел в момента....
обаждат се сле седмица елате си земете новия телевизор
оппп след една седмица па петната
зе си панасоник и работата заспа.....
ама си доплати де
П.П.не си зимай разни преходници и кабели от техномаркет и такива магазини
баси и ценитеееееееее
кабел 2 метра от телевизора до компютър 46 лева
гот нали
случка:мой приятел иска телевизор,избра си самсунга ок.....
отивам да му го купя зимам го и го нося...
3 дена и ми звъни...
Епаааа....целия кинескоп предава на петна

носи го и викат ше го сменят ма нямали от тоя модел в момента....
обаждат се сле седмица елате си земете новия телевизор
оппп след една седмица па петната
зе си панасоник и работата заспа.....
ама си доплати де
П.П.не си зимай разни преходници и кабели от техномаркет и такива магазини
баси и ценитеееееееее

кабел 2 метра от телевизора до компютър 46 лева

гот нали

- Bordiur
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09030221
Ето това е красота за тези пари
http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09029311
А това по евтиния вариянт бес екстрите
Ето това е красота за тези пари

http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09029311
А това по евтиния вариянт бес екстрите

- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
FELIPE написа:Много ми е любопитно има ли TFT LCD телевизори с пропорции 4:3 и ако има защо ги няма в България...ако имаше с удоволствие бих си купил такъв,все пак 16:9 е повече за филми от компютъра...излъчваните програми на повечето телевизии са предвидени да се гледат на 4:3 екран и на широкоекранните изглеждат странно.
Има, има... Моят има 4:3 - SONY BRAVIA 32 ама коя серия беше?!
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
dinko_bonev написа:FELIPE написа:Много ми е любопитно има ли TFT LCD телевизори с пропорции 4:3 и ако има защо ги няма в България.
Ама слага ли две черни ленти отстрани в този режим или запълва целия екран ?? Понеже варианта с лентите ги имат почти всички широкоекранни !
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
Stivi написа:dinko_bonev написа:FELIPE написа:Много ми е любопитно има ли TFT LCD телевизори с пропорции 4:3 и ако има защо ги няма в България.
Ама слага ли две черни ленти отстрани в този режим или запълва целия екран ?? Понеже варианта с лентите ги имат почти всички широкоекранни !
Ами слага...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”