Парфюми на ниска цена - дали е поредната измама?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
имам един приятел дето разнася "тестери"
един ден минава и ми бута Булгари Аква като тоя от линка
за 50лв
викам аз много тънко
гледам го като оригинала
всичко си има миризма ала бала
купих го за 50 кинта
амааа е полезен 1ч максимум
после всеедно не си се парфюмирал никога
затова по добре да се купува от изпитани магазини
един ден минава и ми бута Булгари Аква като тоя от линка

купих го за 50 кинта

затова по добре да се купува от изпитани магазини

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Да и аз съм доволен от тези които си взимам...по нета от най-големия сайт за интернет търговия. Имам един на Картие и Лакост Есентиал и даже в момента съм с лакоста и си се усеща...като вляза при секретарките и те казват "Ооо как си се напарфюмирал" Значи мирише
Иначе е нормално да се свикне с аромата и да не го усещаш много много, но там където си се напръскал би трябвало като си доближиш носа да се усеща 100%. От Картието също съм мн доволен, в колата ми е и мирише цялата кола на него...на приятелката купих новото Булгари и мирише много силно...поне през цялото време през което сме заедно (демек 3-4 часа), след това незнам. Та мисълта ми е да си купувате парфюми от нета (аз само тестери си взимам) но не от разни измисляни сайтове, щото има яко ментета, ами например от там от където и аз, но за да не е реклама който не се е досетил за сайта може да ми драсне едно ЛС
пп: И по тия прити шопове и молове...от къде да сме сигурни, че някоя тъпа мутра не му зареждаме колата с бензин, в замяна на тъпите ментета, които може би продават...нищо не се знае

пп: И по тия прити шопове и молове...от къде да сме сигурни, че някоя тъпа мутра не му зареждаме колата с бензин, в замяна на тъпите ментета, които може би продават...нищо не се знае
Върни се в “ОФФ-Топик - други”