незнам преди бях на Мтел и говорех нормално , по-малка сметка от 30лв не съм получавал , от 1 година съм на Вивател на някаква тарифа 20 или нещо от сорта цената към всички мрежи ми е една и съща и говоря можеби два пъти повече отколкото като бях на мтел , сметките са 25-26-29 максимум 35лв досега ми е идвала сметка , но само веднъж и това е този месец защото си търся кола и говоря малко повече
npu3pak написа:Не виждам смисъл от тая тема ама щом питаш... -> Един глас от мен за М-Тел
стават 2 от 5 години съм абонат на мтел и нямам абсолютно никакви забележки е в рамките на нормалното де но като цяло мнението ми е положително.а колкото за глобул
rexpitbul написа:Виж повечето хора, с които ще говориш към кой оператор са , за да ти е по евтинко
според мен това е отговора Ако повечето са на Вива тел а ти си на Мтел ще ти излезе грубо-както и обратното.Така че варианта дето е предложил колегата ми се вижда най-разумен
Бил съм на Глобул , след това на Мтел и сега съм на вивател.От всички оператори според мен засега вивател е наи добрия,досега още не съм ги хващал да ме лъжат и съм доста доволен от тях.Така 4е + още 1 глас за вивател.
Последна промяна от misho_GTI на Сря 09 апр 2008 16:46, променено общо 2 пъти.
Аз съм на М-тел от 8 години, никога не съм прекъсвал договора си, от тогава съм и с един и същ номер. Опитвал съм с карти и на дрругите - истината е, че всички са - петоъгълни много...уиници. Причината е проста - поддържат нереално високи цени на разговорите по между си, подозирам по негласна договорка така печелят добре на наш гръб, за което заслужават .