колегиални ли сме
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
Абе значи, едно нещо ми е направило впечатление. Спирам аз на пешеходна пътека да пусна пешеходец, а той стои и се чуди 5 минути какво става. Аз съм много толерантен шофер.
Ама много мразим като спре некой на средата на улицата да си говори, и всички да го чакат.
П.П. Ама ако некой ми се прави много на шофер /особенно градско/ понекога ги режем
Ама много мразим като спре некой на средата на улицата да си говори, и всички да го чакат.
П.П. Ама ако некой ми се прави много на шофер /особенно градско/ понекога ги режем

Съгласен, но бих добавил, че на никой няма да му изсъхнат ръцете ако все пак използва мигачите - крушките не са чак толкова скъпи, както и в колата няма електромер и не плащаш тока на енергото.
Практиката показва че доста по-бързо се престрояват културните хора дето дават мигач и не се опитват да те засекат - на такива често давам път а гледам и доста колеги го правят, но да засичаш колата зад теб без мигач и без дори да погледнеш в огледалата е как да не го попържиш такъв чак до 9-то коляно.
На всеки му се случва да бърза, но малко толерантност никога не е излишна.
Практиката показва че доста по-бързо се престрояват културните хора дето дават мигач и не се опитват да те засекат - на такива често давам път а гледам и доста колеги го правят, но да засичаш колата зад теб без мигач и без дори да погледнеш в огледалата е как да не го попържиш такъв чак до 9-то коляно.

На всеки му се случва да бърза, но малко толерантност никога не е излишна.
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
В крайна сметка манталитет,възпитание,първите седем години,както искате така го наречете.
До преди няколко години шоферчетата със скъпарси автомобили правеха проблемите,сега виждам че масово е станало точно обратното,хора с огромни SUV-ове,лимузини и по-нови коли се държат все по-човешки,докато някакви комплексарчета с коли за по 5-6000 лева и пробито крайно гърне за създаване на спортна атмосфера се правят на рейсъри и ти изправят косите.
Няколко пъти само този месец ми се е случвало да имам желание да изляза от своя автомобил и да го изкарам от неговия.Еми никой не е сам на пътя,трябва да се съобразяваме малко повече.
До преди няколко години шоферчетата със скъпарси автомобили правеха проблемите,сега виждам че масово е станало точно обратното,хора с огромни SUV-ове,лимузини и по-нови коли се държат все по-човешки,докато някакви комплексарчета с коли за по 5-6000 лева и пробито крайно гърне за създаване на спортна атмосфера се правят на рейсъри и ти изправят косите.
Няколко пъти само този месец ми се е случвало да имам желание да изляза от своя автомобил и да го изкарам от неговия.Еми никой не е сам на пътя,трябва да се съобразяваме малко повече.
- i_cenov
- Автомобил:
- Двигател:
zdravko_dimitrov1986 написа:Абе значи, едно нещо ми е направило впечатление. Спирам аз на пешеходна пътека да пусна пешеходец, а той стои и се чуди 5 минути какво става.
И аз винаги спирам на пешеходните. Но самите хора какво да направят когато една кола спре, а гледат как съседните 2-3 ленти хвърчат коли без да им мигне окото. Не малко инциденти са ставали така.
Milanoff написа:Практиката показва че доста по-бързо се престрояват културните хора дето дават мигач и не се опитват да те засекат - на такива често давам път а гледам и доста колеги го правят, но да засичаш колата зад теб без мигач и без дори да погледнеш в огледалата е как да не го попържиш такъв чак до 9-то коляно.
Да, защо да не дадеш път на човек който културно иска да мине. Нали такава е идеята, а не като те видят че искаш да минеш в съседна лента да дават газ, само и само да не си пред тях.
На мен в тази частност любимци са ми пичовете дето хем не дават мигач, хем карат по осовата линия и се чудят коя лента да си изберат.
300м съм карал зад един дето ту в едната , ту в другата и все по средата седеше.
Ако хората си даваха път по често, шофирането нямаше да е такъв ад. И всеки път като седнеш зад волана да се кръстиш по 3 пъти преди да запалиш.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз съм колегиален
.
Ама само вечер!
Сутрин като бързам за работа, по-вероятно да отговоря на поздрава с псувня
Сутрин:
1. бързам
2. още не съм се събудил и карам по инстинкт
3. не пускам никой а даже аз се вра и пререждам по светофарите.
Вечер е точно обратното:
1. пускам всеки, който видя и реша, че е удобно/безопасно
2. карам бавно
3. седя си най-културно в най-бавната лента на светофара
4. остава ми време да оглеждам VW, женски задни части, че даже и други марки коли за стикери

Ама само вечер!
Сутрин като бързам за работа, по-вероятно да отговоря на поздрава с псувня

Сутрин:
1. бързам
2. още не съм се събудил и карам по инстинкт
3. не пускам никой а даже аз се вра и пререждам по светофарите.
Вечер е точно обратното:
1. пускам всеки, който видя и реша, че е удобно/безопасно
2. карам бавно
3. седя си най-културно в най-бавната лента на светофара
4. остава ми време да оглеждам VW, женски задни части, че даже и други марки коли за стикери

Върни се в “ОФФ-Топик - други”