HELP от компютърните асове

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
armario
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот armario » Вто 15 апр 2008 11:32

Пак си прав, колега, но аз говорех за сток модел лаптопи, на по-нормални цени, на които по "дефолт" не им слагат Creative Audigy 2 ,какъвто е случаят с компютъра на bu4komobil.:012:
Ако иска човек и има средства, няма проблем да си сложи и устройство за следене на совалки, което е една друга тема....
:038: С изказа си имах намерение единствено да помогнем на колегата, за конкретното му питане, а не да :duel си мерим п....е кой какво видял, разбрал и т. н.

Последна промяна от armario на Вто 15 апр 2008 11:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Вто 15 апр 2008 11:35

Да колега съгласен съм но ти си написал така, че се едно не си виждал и на отделно. ;) А че няма в сток лаптопа няма то е ясно... :lol:

Потребителски аватар
armario
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот armario » Вто 15 апр 2008 11:37

Tinko написа:Да колега съгласен съм но ти си написал така, че се едно не си виждал и на отделно. ;) А че няма в сток лаптопа няма то е ясно... :lol:
:beer :drunk :да:

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Вто 15 апр 2008 11:42

armario написа:
Tinko написа:Да колега съгласен съм но ти си написал така, че се едно не си виждал и на отделно. ;) А че няма в сток лаптопа няма то е ясно... :lol:
:beer :drunk :да:
:bleh1 :yahoo:

Принципно за тези буфери които нямат такъв 5+1 линк , съм правил една платка мъничка с няколко жака по нея. Става но си свири стерео. Има и по-евтини карти за постигане на желания ефект! :roll: :wink: Но си е хубаво едното кат е креитив и другото да е ... :)

А за колегата с проблема освем да се разхождаш по магазините и да търсиш друго незнам какво да ти предложа, а то и няма какво друго.... ;) Успех.. :да:

Потребителски аватар
Mortimar
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Mortimar » Сря 16 апр 2008 4:50

За този брум има и една друга идея. Вместо да пъхаш разни работи където не трябва, влез си в настройките за звука (double-click на тонколонката долу вдясно на таскбара до часовника) и намали докраи (или Mute) на всички Line In или Mic. Иди на Options -> Properties, избери Recording и по същия начин заглуши и другите входове.

P.S. Не всички изходи може да са показани отначало, затова отиваш на Options -> Properties, и слагаш отметка на изходите които нямат.

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Сря 16 апр 2008 6:23

Mortimar написа:За този брум има и една друга идея. Вместо да пъхаш разни работи където не трябва, влез си в настройките за звука (double-click на тонколонката долу вдясно на таскбара до часовника) и намали докраи (или Mute) на всички Line In или Mic. Иди на Options -> Properties, избери Recording и по същия начин заглуши и другите входове.

P.S. Не всички изходи може да са показани отначало, затова отиваш на Options -> Properties, и слагаш отметка на изходите които нямат.
:banghead:
Я прочети внимателно какво си написал! И си задай въпроса как каквито е да е настройки на звука на компота, ще се отразят на колоните, които не са включени в него и имат брум при усилване!

Потребителски аватар
bu4komobil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bu4komobil » Нед 20 апр 2008 19:44

има развитие по проблема с брума.ходих в сервиза оторизиран от технополис за русе (АТЛАС-К) и там ми казаха,че брума идва от разликата между съпротивленията на слушалките(32 ома)и буксата на креатува.а понеже лап-топа имал вградени вискоговорители,сигналът в жака за слушалки не бил пониско ниво а по високо(само за слушалки).

Върни се в “ОФФ-Топик - други”