Тест за интелигентност
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Не знам въз основа на какви заключения изкарва резултат, след като въпросите са изключително тъпи... Обаче първия път изкарах 108, после пак го повторих и дадох 100% същите отговори, щот си ги записах на листче, и ми даде 135 резултат!!!!!!!! Много тъпа програмка... всеки път дава различно IQ... много интересно нещо... 

- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VW_FEN написа:Не знам въз основа на какви заключения изкарва резултат, след като въпросите са изключително тъпи... Обаче първия път изкарах 108, после пак го повторих и дадох 100% същите отговори, щот си ги записах на листче, и ми даде 135 резултат!!!!!!!! Много тъпа програмка... всеки път дава различно IQ... много интересно нещо...
Има значение и времето според мене.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VW_FEN написа:Не знам въз основа на какви заключения изкарва резултат, след като въпросите са изключително тъпи... Обаче първия път изкарах 108, после пак го повторих и дадох 100% същите отговори, щот си ги записах на листче, и ми даде 135 резултат!!!!!!!! Много тъпа програмка... всеки път дава различно IQ... много интересно нещо...
Не е възможно!
Гледах javascripta, който изчислява резултата, на базата на верните отговори и възрастта. За 146т. например съм отговорил вярно на 54 от 60 въпроса. Времето няма значение. Единствения начин да се е получило така, е втория път да си се писал на възможно най-малка възраст.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”